Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csunyán beszél velem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csunyán beszél velem a barátom. NAGYON! Mit tegyek? DURVA

Figyelt kérdés
Sokszor le k.váz...ha ideges eléggé lobbanékony típusu utána mindig bocsánatot kér de sokszro addig sérteget h sírok..akkor veszi észre magát!!nem jo a családi körülménye, de miért csinála? Nemrég meg ígérte, hogy fel hagy ezzel az "idegbetegeskedésével" mert mondtam neki, hogy ha mégegyszer... akkor itt hagyom.! de ezt már olyan sokszor eljátszottuk..:( Régen volt h meg is ütött! Vagy szoritgatott! Mi a véleményetek?:( Eddig tartja magát amit igért...:/:( de naon szeretem emrt amugymeg tündéri!!
2010. jan. 9. 23:10
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

Most azt mondta, hogy nem akar többet csúnyán beszélni velem, de amúgy énis eléggé nagy szájú vagyok eléggé temperamentumos néha túlságosan is! De nem meg vert! Hanem emg ütött. Én hiszek benne, hogy meg változik idövel, de remélem, hogy nem a látatlanba bizakodok:'(

Amúgy meg nem kell mondogatni h "most eltekintve a helyesírási hibáktól", mert nem ezt kérdeztem....

2010. jan. 9. 23:29
 12/53 anonim ***** válasza:
66%

Ez a durva baszkí, hogy egyszerűen ez kell a nőknek.

"de naon szeretem emrt amugymeg tündéri!!"

Úgy kell bánni velük, mint a kutyákkal, akkor tudják hol a helyük.

Nekem volt egy barátnőm, akit szerettem, tiszteltem, nem voltam féltékeny, kedves voltam vele, sosem bántottam meg, vagy mondtam rá csúnyát, de elhagyott, mert nem volt meg a "varázs".

Hát mostmár legalább tudom mi az, ami hiányzott.

Két pofon, és ha vissza mer szólni, rögtön egy harmadik.

2010. jan. 9. 23:30
 13/53 anonim ***** válasza:

"az elso eset utan, miutan csunyan beszelt veled vagy megutott (ezt sosem ertettem, hogy turhetik nok el, de most mindegy), te pedig beigerted, hogy kovetkezo alkalommal elhagyod, majd maradtal, csak megerositetted benne, hogy tulajdonkeppen azt tehet veled amit csak akar, te ugyis maradni fogsz"

Ott a pont.

De nem egy ilyen csajt láttam már, és tudom hogy úgysem fogsz változtatni. Csak sajnáltatod itt magad.

Kicsit felforr az agyvizem, hogy az ilyen senkiházi szadista állatok mellett mindig fenemód kitart az amúgy porig alázott, lenézett barátnőjük, az értelmes pasikat meg minden kis sz*rért dobják.

2010. jan. 9. 23:31
 14/53 A kérdező kommentje:
De úristen mi az, hogy bordám törik azért ilyen durva nem volt, mondom nem vert ripityára amugymeg nem vagyok mazochista!:@:(:( Ajh...Azér köszi aaz aranyos szavakat!!pff...
2010. jan. 9. 23:32
 15/53 A kérdező kommentje:
De sokan félreértettétek, nem bántott rendszeresen, mostmár jó ideje még kezét se emelte, sőt próbál is uralkodni is magán, és én tudom, mert ismerem, hogy legbelül ő nem ilyen csak nem tudom mivan vele, mert nem mindig viselekdett igy!
2010. jan. 9. 23:34
 16/53 anonim ***** válasza:
Tudod mit kislány kár volt ide írnod a panaszaidat. Akik itt válaszoltunk úgy érzem felnőtt emberek vagyunk, akik éltünk már meg pár dolgot. Csak nehogy pár nap múlva kék zöldre legyél verve, meg jól seggbe rúgva, a te aranyos kis tüncilid révén.
2010. jan. 9. 23:35
 17/53 anonim ***** válasza:

Te sem vagy 100as....

Tudod, engem életemben kétszer ku.rváztak le. Az első alkalommal emiatt ott is hagytam a pasit, mint kutya a sz.arát. Második alkalommal szakítás után kaptam ilyen és ehhez hasonló jelzőket, azóta sem láttuk egymást.

Az egésznek annyi a nyitja, hogy van önbecsülésem, és öntudatom. És nem tűröm el, hogy vele akárki is így bánjon, mert én nő vagyok, és nem egy rongy, akivel azt lehet kezdeni, amihez épp kedve van. Az pedig, hogy fizikailag is bántalmazzon...ne haragudj, de azt mondom, hogy te ezt élvezed. Máskülönben már régen otthagytad volna ezt az embert a francba. Hogy szereted? Nem hinném. Legfeljebb kötődsz hozzá, vagy félsz tőle. Esetleg van még egy hatalmas önbizalomhiányod. Nem gondolom, hogy nem találnál nála jobbat, csak félsz megpróbálni!

2010. jan. 9. 23:38
 18/53 anonim ***** válasza:
Tudod itt egy a gond,de az nagy,te véded!!! Egy kapcsolatban EGY pofon sem megengedett,egyetlen egy sem!!!Még jó,hogy nem rúgta le a veséd,de a pofon csak ennek a kezdete.Szerintem simán hozzábiggyeszthetem a "még" szót,vagyis MÉG nem vert meg annyira,hogy eltörjön valamid.Az pedig,hogy még magadat hibáztatod,mert nagy a szád,az kész vicc.Igen,lehet,hogy temperamentumos vagy és nagy a szád,de elvileg téged úgy kell hogy szeressen,ahogy vagy,amilyen vagy!Nem kell pofonnal megnevelni!Egy normális,érett kapcsolatban egyetlen ilyen eset sem fordulhat elő!Komolyan gondold át,hogy mégis miben bízol,mert ennek a jövőjét itt többen nagyon szépen felvázolták.Nem akarjuk,hogy ilyen sorsra juss még időben vagy,hogy kilépj ebből az őrületből!!!!
2010. jan. 9. 23:42
 19/53 anonim ***** válasza:

"De nem meg vert! Hanem emg ütött."

Ja igen, az mindjárt más!

Hát figyelj, lehet, hogy én vagyok túl liberális, de én úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban két egyenrangú fél vesz részt, nem pedig egy zsarnok és a szolgálója.

Nekem azt mondták, hogy gyávaság nőt megütni. Nem csak illetlenség, bunkóság, hanem gyávaság. És én tartom is magam ehhez. Nem bírnék lesülyledni arra a szintre, hogy egy nőt megüssek. (Legfeljebb önvédelemből, de az már más tészta.)

Kedves kérdező, te meg miért teszed fel a kérdést, amikor nem is tanácsot vársz, hanem csak önigazolást? Persze, várod hogy legyen egyvalaki, aki megerősít, hogy jól van, csináld csak tovább, és az elég lesz neked. Elég lesz, hogy elkönyveld magadban, minden jól megy. Mert fenemód kényelmesebb itt sajnáltatnod magad, mint kiállni magadért, és esetleg tenni annak érdekében valamit, hogy jobb legyen.

Akkor csak szenvedj. Megérdemled.

2010. jan. 9. 23:44
 20/53 anonim ***** válasza:
lehet, h kicsit durvan fogalmaztak az elottem kommentelok, de sajnos igazuk van.Es ezt a te erdekedben mondjak.Amugy a kerdesedbol latszik, hogy meg nagyon fiatal vagy, es nem vagy valami tapasztalt, mint ahogy az is, hogy elegge bele vagy zugva ebbe a pasiba.Az, hogy meg csak egy pofont kaptal, nem jelenti azt, hogy nem lesznek kemeny verekedesek, sot akar bordatores is, az ilyen dolgok mindik egy-egy pofonnal vagy rangatassal kezdodnek.majd szep lassan elfajulnak a dolgok.Egyebkent semmi jelentosege, hogy milyenek a csaladi korulmenyei, ha rosszak, az sem a te hibad, nem teged kene ezert buntetnie.Egyebkent tapasztalatbol mondom, hogy az ilyen lelkiserult pasikkal NEM SZABAD fogllkozni, barmennyire szereted, mert NEM FOG megvaltozni soha(kb 10000bol egy ha megvaltozik), es csak szenvedni fogsz mellette.De mivel te szereted, es nem volt meg tapaztalatod ilyen teren, ugyis ott maradsz mellette, mert hat mi hiaba mondjuk.De majd meglatod, hogy nekunk lesz igazunk.
2010. jan. 9. 23:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!