Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csunyán beszél velem a barátom. NAGYON! Mit tegyek? DURVA
Most azt mondta, hogy nem akar többet csúnyán beszélni velem, de amúgy énis eléggé nagy szájú vagyok eléggé temperamentumos néha túlságosan is! De nem meg vert! Hanem emg ütött. Én hiszek benne, hogy meg változik idövel, de remélem, hogy nem a látatlanba bizakodok:'(
Amúgy meg nem kell mondogatni h "most eltekintve a helyesírási hibáktól", mert nem ezt kérdeztem....
Ez a durva baszkí, hogy egyszerűen ez kell a nőknek.
"de naon szeretem emrt amugymeg tündéri!!"
Úgy kell bánni velük, mint a kutyákkal, akkor tudják hol a helyük.
Nekem volt egy barátnőm, akit szerettem, tiszteltem, nem voltam féltékeny, kedves voltam vele, sosem bántottam meg, vagy mondtam rá csúnyát, de elhagyott, mert nem volt meg a "varázs".
Hát mostmár legalább tudom mi az, ami hiányzott.
Két pofon, és ha vissza mer szólni, rögtön egy harmadik.
"az elso eset utan, miutan csunyan beszelt veled vagy megutott (ezt sosem ertettem, hogy turhetik nok el, de most mindegy), te pedig beigerted, hogy kovetkezo alkalommal elhagyod, majd maradtal, csak megerositetted benne, hogy tulajdonkeppen azt tehet veled amit csak akar, te ugyis maradni fogsz"
Ott a pont.
De nem egy ilyen csajt láttam már, és tudom hogy úgysem fogsz változtatni. Csak sajnáltatod itt magad.
Kicsit felforr az agyvizem, hogy az ilyen senkiházi szadista állatok mellett mindig fenemód kitart az amúgy porig alázott, lenézett barátnőjük, az értelmes pasikat meg minden kis sz*rért dobják.
Te sem vagy 100as....
Tudod, engem életemben kétszer ku.rváztak le. Az első alkalommal emiatt ott is hagytam a pasit, mint kutya a sz.arát. Második alkalommal szakítás után kaptam ilyen és ehhez hasonló jelzőket, azóta sem láttuk egymást.
Az egésznek annyi a nyitja, hogy van önbecsülésem, és öntudatom. És nem tűröm el, hogy vele akárki is így bánjon, mert én nő vagyok, és nem egy rongy, akivel azt lehet kezdeni, amihez épp kedve van. Az pedig, hogy fizikailag is bántalmazzon...ne haragudj, de azt mondom, hogy te ezt élvezed. Máskülönben már régen otthagytad volna ezt az embert a francba. Hogy szereted? Nem hinném. Legfeljebb kötődsz hozzá, vagy félsz tőle. Esetleg van még egy hatalmas önbizalomhiányod. Nem gondolom, hogy nem találnál nála jobbat, csak félsz megpróbálni!
"De nem meg vert! Hanem emg ütött."
Ja igen, az mindjárt más!
Hát figyelj, lehet, hogy én vagyok túl liberális, de én úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban két egyenrangú fél vesz részt, nem pedig egy zsarnok és a szolgálója.
Nekem azt mondták, hogy gyávaság nőt megütni. Nem csak illetlenség, bunkóság, hanem gyávaság. És én tartom is magam ehhez. Nem bírnék lesülyledni arra a szintre, hogy egy nőt megüssek. (Legfeljebb önvédelemből, de az már más tészta.)
Kedves kérdező, te meg miért teszed fel a kérdést, amikor nem is tanácsot vársz, hanem csak önigazolást? Persze, várod hogy legyen egyvalaki, aki megerősít, hogy jól van, csináld csak tovább, és az elég lesz neked. Elég lesz, hogy elkönyveld magadban, minden jól megy. Mert fenemód kényelmesebb itt sajnáltatnod magad, mint kiállni magadért, és esetleg tenni annak érdekében valamit, hogy jobb legyen.
Akkor csak szenvedj. Megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!