Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csunyán beszél velem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csunyán beszél velem a barátom. NAGYON! Mit tegyek? DURVA

Figyelt kérdés
Sokszor le k.váz...ha ideges eléggé lobbanékony típusu utána mindig bocsánatot kér de sokszro addig sérteget h sírok..akkor veszi észre magát!!nem jo a családi körülménye, de miért csinála? Nemrég meg ígérte, hogy fel hagy ezzel az "idegbetegeskedésével" mert mondtam neki, hogy ha mégegyszer... akkor itt hagyom.! de ezt már olyan sokszor eljátszottuk..:( Régen volt h meg is ütött! Vagy szoritgatott! Mi a véleményetek?:( Eddig tartja magát amit igért...:/:( de naon szeretem emrt amugymeg tündéri!!
2010. jan. 9. 23:10
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Én nem könyveltem el magamban, hogy akkor minden jó, igen is kétségbe vagyok esve, és te krvára ne mtudod min megyek át, és nicns arra szükségem, hogy folyamatosan vissza gyere ide, és figyeld, hogy mikor köthess újra belém!
2010. jan. 10. 00:04
 32/53 anonim ***** válasza:
23 49es voltam, bocs:-)
2010. jan. 10. 00:05
 33/53 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok meg mindig.Amugy engem mar azert sem tudnak beszivatni az ilyen buszkeseg-dumaval, mint ami itt megy, mert a vilag tele van olyan emberekkel, akik tele pofaval orditanak, hogy ok aztan ezt meg azt sose tennenek, aztan egyszer csak hipphopp kiderul, hogy ok sem tokeletesek, es megis megtennek....nyilvan, ha ok is szerelmesek lennenek, akkor nem lenne ilyen egyszeru es nyilvanvalo valasztas, mint kivulallokent.Miert kell egybol azt mondani ra, hogy pszichiatria eset??(23:49)
2010. jan. 10. 00:10
 34/53 anonim ***** válasza:
00:03-asnak igaza van.Tudod itt mindenki segíteni szeretne neked,de a szikráját sem látni annak,hogy te veszed-e az adást.Ne mentegesd a párod,mert nagyon megszívhatod és tényleg ott tartunk már kommentelők,hogy nem is téged sajnálunk,hanem a leendő gyerekeidet,mert ők végképp nem érdemlik meg,hogy a te rossz döntésed miatt szívjanak!
2010. jan. 10. 00:11
 35/53 anonim ***** válasza:
51%
Minden nő adja itt az észt hogy "Egy pofon sem megengedett..."Nem verek nőket de a tapasztalatom azért azt mutatja hogy vannak nők akik MINDENT megtesznek azért hogy felpofozzák őket.És bárki bármit mond ez igaz.Nem tudom te ilyen vagy-e csak miheztartás végett írtam.
2010. jan. 10. 00:11
 36/53 anonim ***** válasza:
De milyen gyerekekrol beszeltek???lehet vagy 16 eves!Mire gyerekei lesznek, mar neki is lesz annyi esze, h felfogja a dolgokat. 23:49
2010. jan. 10. 00:14
 37/53 anonim ***** válasza:
Jah vagy addig agyon is verték.Igazad van,nem biztos,hogy megéri a nagykorúságot!
2010. jan. 10. 00:15
 38/53 A kérdező kommentje:

0:11

Igen vannak ilyen nők.

De azt nem értem, miért kell a leendő gyerekeimet sajnálni?azt se biztos, hogy tőle lesznek, meg ne mondjátok már, hogy veletek sose kiabált egy férfi se! Mert ha nem akkor tényleg nem rétem, hogy miért mondogatjátok egyből, hogy hagyjam ott! Bármennyire is annak tűnik, hogy védeném a barátom, DE EZ TÉNYLEG NEM ILYEN EGYSZERŰ HOGY HOPP KIDOBOM. Nem azért, mert zsarolna, esetleg félek tőle, hanem emrt egy ilyen régen tartó mély kapcsolatból nem lehet csak úgy kilépni! Főleg, mert ha nem lenne ez a hirtelen természete, minden lány ilyen férfiról álmodna..!És ezt nem elfogultságból mondom.

2010. jan. 10. 00:18
 39/53 A kérdező kommentje:
00:15 köszönöm szépen, azért a halálomról nem kell beszélni! És nem 16 éves vagyok.
2010. jan. 10. 00:19
 40/53 anonim ***** válasza:
0:11 vagyok,férfi,31.Nem olvastam miket írtak eddig neked,csak az "egy önérzetes nő"-t,arra írtam.Kösz hogy a sok habzószájú közt elismered az igazam :) Itt nem fogsz amúgy választ kapni,max érveket,ellenérveket,önigazolást,cáfolást,meg "Önérzetes nők"-véleményét.Úgyse itt döntöd el és nem is ezek alapján.Amúgy az neked is világos hogy nem köztetek van a baj,hanem a feszültség nagyobb a barátodban mint amit el tud viselni,ez a megoldásra váró probléma,nem az a kérdés hogy kidobd-e,hanem hogy meg tudjátok-e ezt oldani (környezetváltozással)vagy sem,mert ha sem akkor az nem jó egyikőtöknek sem és marad a másik út és búcsút intetek.Azt hiszem nem maradt semmi amit mondanék.
2010. jan. 10. 00:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!