Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csunyán beszél velem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csunyán beszél velem a barátom. NAGYON! Mit tegyek? DURVA

Figyelt kérdés
Sokszor le k.váz...ha ideges eléggé lobbanékony típusu utána mindig bocsánatot kér de sokszro addig sérteget h sírok..akkor veszi észre magát!!nem jo a családi körülménye, de miért csinála? Nemrég meg ígérte, hogy fel hagy ezzel az "idegbetegeskedésével" mert mondtam neki, hogy ha mégegyszer... akkor itt hagyom.! de ezt már olyan sokszor eljátszottuk..:( Régen volt h meg is ütött! Vagy szoritgatott! Mi a véleményetek?:( Eddig tartja magát amit igért...:/:( de naon szeretem emrt amugymeg tündéri!!
2010. jan. 9. 23:10
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg fiatal vagyok, és tapasztalatlan, és olyan ijesztőek amiket írtok jó isten:(
2010. jan. 9. 23:52
 22/53 anonim ***** válasza:
Most mit mondjak? A Stockholm-szindróma tipikus esete. Pszichológusnál a helyed. Egy ép ember ilyet nem tűrne el.
2010. jan. 9. 23:54
 23/53 anonim ***** válasza:
hát igen utolsó válaszolónka igaza van...ez enm igen elsz jobb.és énsem értem h lehet igy viselkedni.én tuti enm maradnék ilyen pasi melett.nem hagynám h ugy bánjon velem mint egy lábtörlővel.már az első lek*rvázásnál kidobtam volna.te meg hagyod magad hülyérevenni.nemigen hiszem h szeret. indulj ki magadból.AKIT SZERETSZ AZZAL TESZEL IYLET?
2010. jan. 9. 23:55
 24/53 anonim ***** válasza:
BOCS 23 49 es nem utolsó válaszoló azóta írtak:D
2010. jan. 9. 23:56
 25/53 anonim ***** válasza:
Ha hagyod magad akkor mindig ez lesz, ha mérges majd ordít, megüt... aki ilyen az jó irányba nem változik soha. Ezekből lesznek az olyanok akikről hallod hogy megveri a feleségét, gyerekét.
2010. jan. 9. 23:56
 26/53 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el egy hozzaszolast se, de gondolom a tobbseg azt mondja, hogy hagyd ott, mert nem erdemel meg, es ki tudja mit fog veled csinalni ezek utan.

En lehet vele maradnek. Te sem veletlenul vagy meg vele, szereted, akarmilyen furcsa tenyleg lehe tolyat szeretni, aki nem biztos, hogy feken tudja tartani az indulatait, es radzuditja minden bajat, meg ha ezzel fajdalmat is okoz, minden teren,

Lehet azert mert tul feszult, kimerult vagy ennel sokkal komolyabb problemai vannak,akar szervi/immunrendszeri oka is lehet.

En is sokat veszekedtem egy ideig a baratommal, azota kideult, hogy immunrendszer problemak okoztak a duhroham felesegeimet, tudom magamrol, hogy nem akartam neki rosszat, es szerettem akkor is.

Ha igazan szeret a vegere jar, vagy elmegy wellnesshetvegere, de leginkabb eletmodot valt.

Sok sikert

2010. jan. 9. 23:57
 27/53 A kérdező kommentje:
alvászavar is van, van, hogy csak 3-4 órát alszik.:( Utolso kommentelö te juttattad ezt az eszembe! Köszönöm.
2010. jan. 10. 00:00
 28/53 anonim ***** válasza:

Csak végeredményben tök mindegy, mi miatt gyepál meg, vagy hogy majd a leendő gyerekek mi miatt fognak lelki roncsként felnőni, lehet akármilyen szervi baj, stressz, akármi. Attól nem lesz jobb sem neked, sem a leendő gyerekeknek, hogy rettegésben fog telni a gyermekkoruk.

Ha meg olyan baja van, kezeltesse magát. Vannak már nagyon jó stresszolgók, antidepresszánsok. ;)

2010. jan. 10. 00:00
 29/53 anonim ***** válasza:

Na mit mondtam! Csak erre várt a kedves kérdező, hogy 3 oldalnyi hozzászólásból legyen egyetlen, aki kicsit őt igazolja, és máris elkönyvelte magában, hogy neki volt igaza, minden tyűdejó.

Csak gyereketek ne legyen soha! Az ő érdekükben! Mert Te úgy cseszed el az életed, ahogy akarod. De a gyerekeidet ne tedd ki annak, hogy rettegésben nőjjenek fel!

Neked meg jó szenvedést kívánok!

2010. jan. 10. 00:03
 30/53 anonim ***** válasza:
23:52-es vagyok.Sztem egyaltalan nem vagy pszichiatriai eset, csak fiatal, tapasztalatlan es szerelmes.Amugy ne vedd a szivedre, amiket irnak, nyilvan ok meg nem voltak ilyen helyzetben.Konnyu itelkezni!En voltam, es en is hagytam magam, bennemaradtam egy olyan kapcsolatban, ahol megalaztak, stb, mert szerettem es azt remeltem, h megvaltozik.Csakhogy nem igy tortent, es mint mar mondtam, szinte soha nem igy tortenik.Ha tenyleg kidobnad, meglatod rovid idon belul talalnal masikat, jobbat , es csak sajnalnad, hogy eddig vartal.HIDD EL!!en tapasztalatbol beszelek.
2010. jan. 10. 00:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!