Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pofon véget vethet a kapcsolatunknak?
Nézd, itt nem neked kell megtenned a következő lépést, csak akkor, ha szakítasz!
Itt nem neked kell beszélgetést kezdeményezni, hanem neki, esdekelve bocsánatot kérnie!
Ha ez eszébe sem jut, akkor nincs rajta mit megbeszélni.
Általában én is a beszélgetések híve vagyok... de ilyen esetben? Én azonnal lelépnék, de ezt már írtam, számomra az alkohol nem lenne mentség!
Ha meg is beszéled vele, az terjedjen ki mindenre! Kérdezz rá, miért zavarja, ha beszélgetsz az exeddel? Mire számíts a jövőben? És magadban elemezd ki minden szavát!
És ha vissza is fogadod, a legelső gyanús mozzanatra menekülj! Ugyanis az ilyen nőkből lesznek a bántalmazott feleségek! Mert mindig elhiszik, hogy soha többet! Csupán azért, mert szóba állnak a boltossal, vagy belenéznek más férfi szemébe, vagy a férfi szerint túlságosan r*bancos a ruha, amit a nő felvett...
Ezt ne várd meg!
Nem olvastam el a válaszokat, de:
Egy pofont megbocsátasz jönni fog a többi!
Egyetlen egy esetről hallottam ahol tényleg úgy felbosszantotta a nő a férjét, hogy az megütötte és azóta soha többet, de ez igen ritka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!