Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikicicaaaa kérdése:

Egy pofon véget vethet a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyok együtt a barátommal(3 éve ismerem),akivel a tegnapi napig minden a legnagyobb rendben ment.Mindennél jobban szeretem.Tegnap este elmentünk egy szórakozóhelyre a baráti társaságunkkal,a buliba pedig összefutottam az exemmel.Jó viszonyban vagyunk a szakítás óta,tegnap este is beszélgettünk,de ezzel a páromnak eddig nem volt problémája.A barátom kicsit többet ivott a kelleténél ezért mondtam neki hogy menjünk haza,erre ő elkezdett velem üvölteni hogy maradjak csak az exemmel,egymásnak vagyunk teremtve,stb.ezeket elengedtem a fülem mellett,és betudtam az alkoholnak,de otthon folytatta.Teljesen kikelt magából,még sose láttam ilyennek.Olyanokat vágott a fejemhez hogy egy rbanc vagyok és már biztos többször megcsaltam.A veszekedésünk végén pedig pofon ütött,és ezt azóta se hiszem el.Nem fájt,de maga a tény hogy képes volt erre.......Utána elrohant és csak hajnalba jött haza.Reggel bocsánatot kért de nem vagyok hajlandó beszélni vele.Mi tévő legyek?nagyon szeretem.Ő 23/f én 20/l

2014. júl. 23. 13:31
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, itt nem neked kell megtenned a következő lépést, csak akkor, ha szakítasz!

Itt nem neked kell beszélgetést kezdeményezni, hanem neki, esdekelve bocsánatot kérnie!

Ha ez eszébe sem jut, akkor nincs rajta mit megbeszélni.

Általában én is a beszélgetések híve vagyok... de ilyen esetben? Én azonnal lelépnék, de ezt már írtam, számomra az alkohol nem lenne mentség!

Ha meg is beszéled vele, az terjedjen ki mindenre! Kérdezz rá, miért zavarja, ha beszélgetsz az exeddel? Mire számíts a jövőben? És magadban elemezd ki minden szavát!

És ha vissza is fogadod, a legelső gyanús mozzanatra menekülj! Ugyanis az ilyen nőkből lesznek a bántalmazott feleségek! Mert mindig elhiszik, hogy soha többet! Csupán azért, mert szóba állnak a boltossal, vagy belenéznek más férfi szemébe, vagy a férfi szerint túlságosan r*bancos a ruha, amit a nő felvett...

Ezt ne várd meg!

2014. júl. 23. 14:54
 42/47 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszodat Veronika.várom hogy mit fog lépni ezek után,és mindenképp ki fogok állni az igazamért és ezt nem fogom elnézni neki.Tegnap nem mertem kérdőre vonni,és miértekkel dobálozni,de nem fogom annyiban hagyni,és köszönöm még egyszer
2014. júl. 23. 15:05
 43/47 anonim ***** válasza:
57%
Úgyis marad! Odaírta a végére, hogy hogy szereti (még ezek után is!). Majd kicsit megjátssza a durcát, duzzog, kap valami szép ajándékot, és már szopik is tovább, mintha mise történt volna! Van rá egy ezresem! Tipikus... :D
2014. júl. 23. 15:19
 44/47 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,ezek a sorok csak téged minősítenek.ha tudnál valamit a szerelemről akkor nem írtál volna ekkora butaságot.nem lehet kiszeretni valakiből 1 perc alatt,még ezek után sem
2014. júl. 23. 15:32
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Egy szerelmes ember meg nem bass.za pofán a szerelmét még részegen sem, szóval akkor max. ez egyoldalú a részedről, akkor meg miről is beszélünk? Kiszeretni meg lehet hogy nem lehet egy perc alatt, kiábrándulni viszont igen.
2014. júl. 23. 15:39
 46/47 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, de:

Egy pofont megbocsátasz jönni fog a többi!

Egyetlen egy esetről hallottam ahol tényleg úgy felbosszantotta a nő a férjét, hogy az megütötte és azóta soha többet, de ez igen ritka!

2014. júl. 29. 14:55
 47/47 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2014. aug. 18. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!