Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikicicaaaa kérdése:

Egy pofon véget vethet a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyok együtt a barátommal(3 éve ismerem),akivel a tegnapi napig minden a legnagyobb rendben ment.Mindennél jobban szeretem.Tegnap este elmentünk egy szórakozóhelyre a baráti társaságunkkal,a buliba pedig összefutottam az exemmel.Jó viszonyban vagyunk a szakítás óta,tegnap este is beszélgettünk,de ezzel a páromnak eddig nem volt problémája.A barátom kicsit többet ivott a kelleténél ezért mondtam neki hogy menjünk haza,erre ő elkezdett velem üvölteni hogy maradjak csak az exemmel,egymásnak vagyunk teremtve,stb.ezeket elengedtem a fülem mellett,és betudtam az alkoholnak,de otthon folytatta.Teljesen kikelt magából,még sose láttam ilyennek.Olyanokat vágott a fejemhez hogy egy rbanc vagyok és már biztos többször megcsaltam.A veszekedésünk végén pedig pofon ütött,és ezt azóta se hiszem el.Nem fájt,de maga a tény hogy képes volt erre.......Utána elrohant és csak hajnalba jött haza.Reggel bocsánatot kért de nem vagyok hajlandó beszélni vele.Mi tévő legyek?nagyon szeretem.Ő 23/f én 20/l

2014. júl. 23. 13:31
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
61%

" Eleve neked kellett volna figyelned rá, hogy ne igyon túl sokat"

Most már ott tartunk, hogy a nő hibája? Na ne már! :D

2014. júl. 23. 14:11
 22/47 anonim ***** válasza:
17%
Ha a kedves kérdező nem az exével lett volna elfoglalva, hanem a saját pasijával, lehet ez az egész nem történik meg. És igen, részben a kérdező hibája is, hisz ezek szerint ha nem is mondta ki, a barátját valahol zavarta, hogy a kérdező az exével foglalkozik, és ezt nem tartotta tiszteletben. Amiket tett/mondott azt nem lehet a pasi számlájára írni, hisz ahogy már mondtam beszámíthatatlan állapotban volt. Majd ha józanon is megteszi ugyanezeket, akkor azt mondom, hogy jógós a felháborodás.
2014. júl. 23. 14:14
 23/47 anonim ***** válasza:
41%

#22: ezt értsem úgy, hogy ha valakivel együtt vagyok, de nem működik, ezért szétmegyünk, és új kapcsolatom van, akkor a régivel már szóba sem állhatok?

Facebookon vagy 3 exem fenn van az ismerőseim közt, kettőről a férjem is tud. Ha az utcán találkozunk, köszönünk egymásnak, nem megyünk át a túloldalra.

Nem arról van szó, hogy a kérdező egész éjjel az ex-szel volt, hanem hogy beszélgetett vele.

De ha több is lenne, akkor sem a pofon, meg a r*bancozás a megoldás! Ezeket kulturáltan is meg lehet beszélni!

2014. júl. 23. 14:19
 24/47 anonim ***** válasza:
94%

"Amiket tett/mondott azt nem lehet a pasi számlájára írni, hisz ahogy már mondtam beszámíthatatlan állapotban volt."

Ezzel meg végképp ne takarózzon senki!

Tehát ha iszok, akkor én is (vagy bármelyik nő) lefeküdhetek fűvel-fával?

Hiszen nem lehet a számlámra írni, hiszen beszámíthatatlan állapotban vagyok!

2014. júl. 23. 14:21
 25/47 anonim ***** válasza:
9%

Ember, fogd már fel, hogy egy részeg emberről van szó! Mindeki azon van kiakadva, hogy ri*bancozott, miközben azt sem tudta, mit beszél:D milyen képmutató itt mindenki.. azért megnézném, hogy ti matt részegen tudnátok-e kontrollálni a nyelveteket (várj tudom, itt csakis jó magaviseletű részegek vannak, akik még tudatlan állapotban is hót' normálisak.. na persze).

Egy szóval sem mondtam, hogy ne beszéljen az exével. De a pasijával ment bulizni együtt, azért hogy együtt szórakozzanak, és ne az exével trécseljen. Ha vált 1-2 szót az oké, de ha közben a pasija annyit ivott, hogy matt részeg lett az nem 1-2 mondat volt...

2014. júl. 23. 14:23
 26/47 anonim ***** válasza:

Azt kihagytam, hogy persze másnap bocsánatot is kérnék. :))

Ja, és a férjem hibája lenne, miért nem figyelt rám, hogy mennyit iszok? :P

2014. júl. 23. 14:23
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Felfogtam, nem vagyok hülye! Részeg volt. És? Az mindenre feljogosít? Akkor OK, akkor én is elkezdek inni, ha akkor mindent lehet! :D

Voltam már illuminált állapotban, és egy alkoholista apa mellett nőttem fel!

Ki merem jelenti, amit korábban már leírtam:

"Olyan nincs, hogy alkohol hatása alatt mások vagyunk!

Az alkohol csak felerősíti azt az ént, amit józanon tudatosan, vagy tudat alatt elnyomunk!"

2014. júl. 23. 14:26
 28/47 anonim ***** válasza:

semmilyen irányból nem védhető amit mondasz. Hidd el :)

Vera hasonlata igen jó.

2014. júl. 23. 14:26
 29/47 anonim ***** válasza:
4%
Jól van t.veronika nyugi, látom nagyon felkaptad a vizet. Te is utolsó szó mániás vagy, legyen meg az örömöd.
2014. júl. 23. 14:27
 30/47 anonim ***** válasza:

"Ha vált 1-2 szót az oké, de ha közben a pasija annyit ivott, hogy matt részeg lett az nem 1-2 mondat volt..."

Honnan tudod, mennyit ivott? Az én párom például már két sörtől matt részeg! :D

2014. júl. 23. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!