Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikicicaaaa kérdése:

Egy pofon véget vethet a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyok együtt a barátommal(3 éve ismerem),akivel a tegnapi napig minden a legnagyobb rendben ment.Mindennél jobban szeretem.Tegnap este elmentünk egy szórakozóhelyre a baráti társaságunkkal,a buliba pedig összefutottam az exemmel.Jó viszonyban vagyunk a szakítás óta,tegnap este is beszélgettünk,de ezzel a páromnak eddig nem volt problémája.A barátom kicsit többet ivott a kelleténél ezért mondtam neki hogy menjünk haza,erre ő elkezdett velem üvölteni hogy maradjak csak az exemmel,egymásnak vagyunk teremtve,stb.ezeket elengedtem a fülem mellett,és betudtam az alkoholnak,de otthon folytatta.Teljesen kikelt magából,még sose láttam ilyennek.Olyanokat vágott a fejemhez hogy egy rbanc vagyok és már biztos többször megcsaltam.A veszekedésünk végén pedig pofon ütött,és ezt azóta se hiszem el.Nem fájt,de maga a tény hogy képes volt erre.......Utána elrohant és csak hajnalba jött haza.Reggel bocsánatot kért de nem vagyok hajlandó beszélni vele.Mi tévő legyek?nagyon szeretem.Ő 23/f én 20/l

2014. júl. 23. 13:31
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Úgyis maradni fog, látszik az írásából, a kérdés is felesleges volt. :D
2014. júl. 23. 13:49
 12/47 anonim ***** válasza:
64%
Mióta prűdség az, hogy valaki nem erőszakoskodik a másikkal? Nem vagy tisztában a szavak jelentésével. Ennyire erővel az a prűdség, hogy nem szabad valakinek lerészegednie...
2014. júl. 23. 13:53
 13/47 anonim ***** válasza:
Az egész probléma forrása, hogy lerészegedett. Ha valaki direkt azért megy el egy szórakozóhelyre, hogy piáljon, tisztában kell lennie a következményekkel, hogy előfordulhat, hogy lerészegedik. Mégis számomra nagyon szórakoztató, hogy ilyenkor meglepődnek, ha valaki holt részegre issza magát és erőszakoskodni kezd. Őszintén mire számított, hogy majd szerenádot ad és matematikai egyenleteket old meg? Aki részeg az beszámíthatatlan, jó lenne ha ezt felfognák az emberek.
2014. júl. 23. 13:57
 14/47 anonim ***** válasza:
72%

A részegség egy dolog. A pofon meg másik.

A nőverés szokássá válik!

Főleg ha "nehéz időszaka van" és gyakrabban részeg.

Az lesz a szép pokol.

2014. júl. 23. 14:03
 15/47 anonim ***** válasza:

"A részegség egy dolog. A pofon meg másik."

Ja igen, végül is nem azért kezdett el erőszakoskodni, mert részeg volt.. na a sok alkoholista jön megvédeni fajtársait.

2014. júl. 23. 14:04
 16/47 anonim ***** válasza:
műsor :D na erre bontok egy sört..
2014. júl. 23. 14:06
 17/47 anonim ***** válasza:

Én például nem pofozkodok sem józanul, sem részegen. És ezzel vagyunk így még páran :D

A nőverés szokássá válik.

Aki jót akar megjegyzi.

2014. júl. 23. 14:06
 18/47 anonim ***** válasza:
71%

Olyan nincs, hogy alkohol hatása alatt mások vagyunk!

Az alkohol csak felerősíti azt az ént, amit józanon tudatosan, vagy tudat alatt elnyomunk!

Az alkohol nem mentség semmire!

"Egy pofon véget vethet a kapcsolatunknak?"

Ezt neked kell eldönteni, mi fér bele, mi nem...

Nálam nem férne bele. Ha a párom megütne, gondolkodás nélkül véget vennék a házasságomnak, pedig nem 2-3 éve vagyunk együtt, hanem 21...

Egy pofon után jön a többi, és a lelki megalázás... köszönöm, de ezt nem várnám meg!

A r*bancozást meg pláne nem tűrném el!

2014. júl. 23. 14:08
 19/47 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, majd akkor kezdj el problémázni, ha a pasid józanon is felpofoz, illetve ha minden héten lerészegedik. Jelen esetben nem tudom megérteni a problémádat, hisz te magad is tudod jól, hogy a pasid nem volt beszámítható. Eleve neked kellett volna figyelned rá, hogy ne igyon túl sokat, de ha tudtad, hogy ő ilyen, akkor pedig ne panaszkodj, hanem vállald a következményeket.
2014. júl. 23. 14:10
 20/47 anonim ***** válasza:
8%

hát én most azt mondanám pofon esetén tuti szakítanék a helyedben...viszont részeg volt és "volt indoka" az idegességre, de lehet nagyon megbánta...lehet neki sokkal jobban fáj mint neked...ezt meg kellene beszélnetek és az után dönteni, hogy mi legyen...

én nem vagyok verekedős típus, alap szabályaim közé tartozik, hogy ne üssek meg egy lányt...de ha piásan indulatosan meg is tenném (ezért is nem iszok alkoholt, csak ritkán a legjobb barátom társaságában de akkor is nagyon keveset), biztos utána nagyon magam alá kerülnék...

szóval ezt beszéld meg vele, mert lehet nagyon rosszul érzi magát emiatt...viszont a jövőben is a piálást, féltékenységet mindent mit hogyan rendezzetek beszéljétek meg!

21F

2014. júl. 23. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!