Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pofon véget vethet a kapcsolatunknak?
A részegség egy dolog. A pofon meg másik.
A nőverés szokássá válik!
Főleg ha "nehéz időszaka van" és gyakrabban részeg.
Az lesz a szép pokol.
"A részegség egy dolog. A pofon meg másik."
Ja igen, végül is nem azért kezdett el erőszakoskodni, mert részeg volt.. na a sok alkoholista jön megvédeni fajtársait.
Én például nem pofozkodok sem józanul, sem részegen. És ezzel vagyunk így még páran :D
A nőverés szokássá válik.
Aki jót akar megjegyzi.
Olyan nincs, hogy alkohol hatása alatt mások vagyunk!
Az alkohol csak felerősíti azt az ént, amit józanon tudatosan, vagy tudat alatt elnyomunk!
Az alkohol nem mentség semmire!
"Egy pofon véget vethet a kapcsolatunknak?"
Ezt neked kell eldönteni, mi fér bele, mi nem...
Nálam nem férne bele. Ha a párom megütne, gondolkodás nélkül véget vennék a házasságomnak, pedig nem 2-3 éve vagyunk együtt, hanem 21...
Egy pofon után jön a többi, és a lelki megalázás... köszönöm, de ezt nem várnám meg!
A r*bancozást meg pláne nem tűrném el!
hát én most azt mondanám pofon esetén tuti szakítanék a helyedben...viszont részeg volt és "volt indoka" az idegességre, de lehet nagyon megbánta...lehet neki sokkal jobban fáj mint neked...ezt meg kellene beszélnetek és az után dönteni, hogy mi legyen...
én nem vagyok verekedős típus, alap szabályaim közé tartozik, hogy ne üssek meg egy lányt...de ha piásan indulatosan meg is tenném (ezért is nem iszok alkoholt, csak ritkán a legjobb barátom társaságában de akkor is nagyon keveset), biztos utána nagyon magam alá kerülnék...
szóval ezt beszéld meg vele, mert lehet nagyon rosszul érzi magát emiatt...viszont a jövőben is a piálást, féltékenységet mindent mit hogyan rendezzetek beszéljétek meg!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!