Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikicicaaaa kérdése:

Egy pofon véget vethet a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyok együtt a barátommal(3 éve ismerem),akivel a tegnapi napig minden a legnagyobb rendben ment.Mindennél jobban szeretem.Tegnap este elmentünk egy szórakozóhelyre a baráti társaságunkkal,a buliba pedig összefutottam az exemmel.Jó viszonyban vagyunk a szakítás óta,tegnap este is beszélgettünk,de ezzel a páromnak eddig nem volt problémája.A barátom kicsit többet ivott a kelleténél ezért mondtam neki hogy menjünk haza,erre ő elkezdett velem üvölteni hogy maradjak csak az exemmel,egymásnak vagyunk teremtve,stb.ezeket elengedtem a fülem mellett,és betudtam az alkoholnak,de otthon folytatta.Teljesen kikelt magából,még sose láttam ilyennek.Olyanokat vágott a fejemhez hogy egy rbanc vagyok és már biztos többször megcsaltam.A veszekedésünk végén pedig pofon ütött,és ezt azóta se hiszem el.Nem fájt,de maga a tény hogy képes volt erre.......Utána elrohant és csak hajnalba jött haza.Reggel bocsánatot kért de nem vagyok hajlandó beszélni vele.Mi tévő legyek?nagyon szeretem.Ő 23/f én 20/l

2014. júl. 23. 13:31
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
4%
Dowd téged meg pláne nem kérdezett senki.
2014. júl. 23. 14:27
 32/47 anonim ***** válasza:
#31 majd pont te fogod megmondani, hogy egy publikus topikba mikor mit mondjak mi? :D Hát nem.
2014. júl. 23. 14:28
 33/47 anonim ***** válasza:
5%
Veled nem érdemes leállni vitatkozni, úgyis mindig neked van igazad, hisz te vagy itt az atyaúristen :) Bizonyára valamit nagyon kompenzálni akarsz az oldalon, ami a való életben nem adatott meg neked.
2014. júl. 23. 14:30
 34/47 anonim ***** válasza:

elfogytak az érvek jön a személyeskedés mi? :D

2014. júl. 23. 14:30
 35/47 anonim ***** válasza:
11%
Neked nem érdemes bármit is írni, úgyis neked jár az utolsó szó. De én nem foglak itt szórakoztatni ingyen :)
2014. júl. 23. 14:33
 36/47 anonim ***** válasza:

egyelőre úgy tűnik magadat szórakoztatod :) Mivel egyedül vagy ezzel a véleményeddel :)

Az ittastól még a jogsit is elveszik ha kocsiba ül. Nem "szegény olyan sokat ivott nem is tudja mit csinál" :)

Elveszik és kész. A világ nem így működik ahogy érvelni akarsz :D

2014. júl. 23. 14:35
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan.. néhány hónap után némi pia, és valakivel beszél a párom, erre nyilvánosan leordítom, megalázom, megütöm, és egy bocsival el van intézve?

Hol éltek ki? Nem, egy 20 éves lány ne engedjen ilyet, rúgja ki a fenébe.

Lehet utána esetleg idővel jóvátenni, vagy megbocsájtani, az ő dolga, hogy dönt, de csak simán ráhagyni, ez nonszensz.

Persze tegyen amit akar, de nőként mondom, ha ezt simán eltűri valaki, az sem százas. Ha most nincs határ, sosem lesz.

2014. júl. 23. 14:36
 38/47 anonim ***** válasza:
Aki úgy gondolja, hogy egy pofon nem a világvége, majd ide fog jönni sírni pár hónap múlva, hogy kapott egy pofont a párjától, de megbocsátotta, aztán még egyet, még egyet stb. összeverte és most akkor jaj mit csináljon. És ha majd kapja az "egy pofon nem a világvége" mondatokat, még ő lesz felháborodva.
2014. júl. 23. 14:41
 39/47 anonim ***** válasza:

75%-os, feltételezem pasiból vagy (bocs, de a férfi minősítést nem érdemled meg), légy szíves válaszolj a kérdésemre is, mert az valahogy elfelejtődött részedről...

Fordítsuk le a te oldaladra:

Ha a barátnőd piásan lefekszik valakivel, akkor az természetes, és nem kérhető számon tőle, mivel nem volt beszámítható? És a te hibád, mert nem figyeltél oda, mennyit iszik?

Az érvelésed alapján igen...

Én spec nagyon örülök, hogy férfi oldalról Dowd is hozzászólt, általában nagyon jók ilyen téren a meglátásai.

2014. júl. 23. 14:41
 40/47 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,végig olvastam őket,és nyilván nem mindenkivel értek egyet.én nem tartom magam hibásnak hiszen nem csináltam semmi rosszat,soha nem tudnám megcsalni.Nem láttam még ilyennek és ezért fordultam ide segítségért,tanácsért mert nem tudom hogy mi lenne a jó.meglepett az agressziója és a viselkedése.szeretném ha megtudnánk beszélni a dolgot de jelenleg csak arra tudok gondolni hogy megütött
2014. júl. 23. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!