Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En reagalom tul, vagy most mi van?
Az ilyen dolgok miatt fut zátonyra a kapcsolatok fele legalább, szerintem. Kis dolgok, amiknek tényleg gyakorlatilag semmi jeletősége. Nem tudom, miért olyan nagy probléma az, hogy a barátod más lányoknak is mondja, hogy szép. Nem vak, nincs rádragasztva teknokollal a szeme. Véleménye van, amit kinyilvánít. Nem csal meg, nem tesz semmi olyat, ami miatt érdemes lenne vele veszekedést kezdeményezned (hidd el, keserű marad a dolog, még ha bele is megy hogy abbahagyja, és tutira keresni fogja az alkalmat, hogy törlesszen). Amellett, kifejezetten nem szeretjük, ha megmondják mit csinálhatunk és mit nem (ilyen szintű dolgokban egészen biztosan). Ne aggódj feleslegesen....:)
20/F
Én megértem, hogy rosszul esik, de könyörgöm ha nem csinál semmit csak ír kommentet, azzal vét a lét ellen ? Biztos ha füvel fával megcsalna akkor az jobb lenne a nőknek mert az a menő... meg tudom én mi.
Beszéld meg vele, de lehet, hogy meg fog picit sértődni ezen, mert ha semmi panaszod nem lehet rá akkor talán jogos is. Próbáld úgy közelíteni, hogy téged ez zavar.
Nem reagálod túl.Mennyi idősek vagytok? Mert mondjuk ez a viselkedés kb a 15-25 közti éretlen fiúkra a jellemző. Amúgymeg beszélj vele.Egy kapcsolat a kommunikáción is múlik.Közöld,hogy téged zavar, mellesleg joggal.Ha nem változtat, akkor lapát.
24\N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!