Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » En reagalom tul, vagy most mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En reagalom tul, vagy most mi van?

Figyelt kérdés
Zavar az,hogy a baratom mas lanyoknak olyan kommenteket ir,hogy ilyen szep v olyan szep vagy...meg csomo ilyen dolgot.En reagalom tul v mas is csinal ilyent?Kort is irjatok pls
2010. jan. 9. 12:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
Hát ha az én barátom csinálna ilyet nagyon mérges lennék! Kiverném a balhét az biztos! Lehet hogy szakítanék vele!! 22/L
2010. jan. 9. 12:15
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
hát ha túlreagálod akkor én is. az én barátnöm is csinálta ezt fiukkal... ezért lett vele vége mert nem értette meg ez nekem miért esik rosszul. (F/19)
2010. jan. 9. 12:17
 3/20 A kérdező kommentje:
Hat en azert nem akarok balhezni,mert nem olyan regota vagyunk egyutt...s nem akarom h azt mondja feltekeny vagyok...de ha tovabb folytatja en is megmondom neki...tenyleg annyira zavar,s mindig azzal vag vissza h nekem is irogatnak pasik..:(
2010. jan. 9. 12:19
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
az azért más, ha neked írogatnak, meg ha te írogatsz..
2010. jan. 9. 12:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem is iszonyúan zavarna, szerintem nem reagálod túl. Én biztos szólnék neki. Amúgy mióta vagytok együtt?

17L

2010. jan. 9. 12:23
 6/20 anonim ***** válasza:
épp ezaz ha nem régóta vagytok együtt akkor még idejében ki kell lépni a kapcsolatból... mert ha már kérted erre és nem reagált rá akkor ez nem fog változni. és (és-el nem kezdünk mondatot :)) így személyesen is szokott flörtölni lányokkal valoszinü. és ez gáz sztem (2.válaszoló voltam)
2010. jan. 9. 12:35
 7/20 anonim ***** válasza:
egyet értek az utolsó válaszolóval. várj egy kicsit, és ha tovább folytatja, akkor beszélj vele!
2010. jan. 9. 12:41
 8/20 A kérdező kommentje:
A nem reg vagyunk egyutt..azt ugyertettem h 3 hete...meg nem sozltam neki h zavar..de ha folytatja akkor fogok..
2010. jan. 9. 12:44
 9/20 anonim ***** válasza:
de mit mond erre? azt, h poén, vagy h komolyan gondolja? az enyém is csinált ilyet. 1,5 éve ezen veszekszünk, és erre is fog rámenni a kapcs. azért már hülyét senki ne csinaljon belőlem.
2010. jan. 9. 14:13
 10/20 A kérdező kommentje:
En meg nem szoltam neki,hogy zavar engem...elotte megakartam tudni,hogy mas baratja is csinal-e ilyent...s nem is nagyon merem elohozni mert megmondja gyermekes vagyok..
2010. jan. 9. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!