Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon döntésképtelen vagyok, mit csináljak? Többi lent!? 18 L
Figyelt kérdés
Az a helyzet állt elő, hogy egyszerre most 3 srác próbál a kegyeimbe férkőzni, nem csak szexkapcsolatról van szó... Az egyikükkel már többször is találkoztam és nagy az összhang, külsőre is vonz, már majdnem volt csók. Közben itt van a másik két srác, az egyikük egy fiatalabb, annyi idős mint én, nagyon tetszik viszont szellemileg nem igazi partner szerintem. A harmadik egy orvostanhallgató akivel még nem találkoztam, de egyenlőre semmi sem ad okot arra, hogy kiábránduljak, de ez gondolom majd élőben kiderül. Szerintetek melyiküket válasszam? Őszintén szólva, az első srác nagyon vonz, csak valahogy több szenvedélyt várnék magamtól és habár van kémia, de nem olyan hatalmas fokon, ahogy azt éreznem kéne most. Vagy csak később jön majd a szerelem? Tudom, hogy ezt nekem kell eldöntenem, de azért érdekelne mások véleménye is... Kérlek segítsetek!#döntés #helppp:D
2014. júl. 15. 16:13
11/17 anonim válasza:
ááá szerintem hagyd az elődöntőt úgyis Chuck Norris nyer...ha nem ő nyer akkor is ő nyer szóval ne :D
12/17 anonim válasza:
Ennyi! Még hogy a lányoknak olyan rossz... Nem tudnak ezek semmit sem arról, mikor tenni is kell valakiért/valamiért! Remélem, hogy a többi kiscsaj is látja, akik nagyon szajkózzák, hogy milyen rossz a lányoknak!!!
13/17 anonim válasza:
#12-es miért általánosítasz????? van olyan lány akire 20 pasi hajt és van olyan akit 50 utasított eddig vissza...
14/17 A kérdező kommentje:
ez az 12es, nem tudom honnan jött ez, hogy a lányoknak olyan rossz... viszont a te gyerekedet is egy nő fogja megszülni, nem te, talán ezt tudom elképzelni hogy a fejedhez vágták! ;) ne általánosíts, az emberek különböznek.
2014. júl. 15. 18:32
15/17 anonim válasza:
Okoskáim!
Először is 13-as!
Mutasd meg nekem azt a lányt, akit 50-en utasítottak vissza úgy, hogy nincs semmilyen fogyatékossága!
Kérdező! Igen? És azért, mert az én gyerekemet egy nő fogja megszülni, akkor azt azt jelenti, hogy akkor másik 2-vel kell versengjek? Ez a Te felfogásod? Mert akkor ez nagy szégyen... De igazából már meg sem lepődöm!
16/17 A kérdező kommentje:
nem mondta senki, hogy versengjél. te döntésed, hiszen demokrácia van. nem ismered őt sem és engem sem, nyugodtan alkothatsz véleményt hiszen jogod van hozzá, azt viszont kérlek tartsd szem előtt, hogy NEM én kértem hogy versenyezzenek. ugyanúgy, mint mindenki, én is keresem a boldogságot. elkönyvelhetsz bárminek, de ne gondold hogy más nincs ilyen helyzetben, vagy éppen te nem leszel ilyen helyzetben soha.
2014. júl. 15. 19:19
17/17 anonim válasza:
Te nem a boldogságot keresed, hanem azok között válogatsz. És az egy marha jól hangzó dolog, hogy nem kérted, hogy versengjenek, de te egész jól fürdesz ebben, magyarul elég szépen kihasználod a helyzetet! Te is tudod, melyiket kell válaszd, ebben biztos vagyok, csak imponáló, hogy nem egy f#szi hajt rád! Nem kell a smafu! Az, aki most nálad az utolsó helyen áll, még ő is lehetne befutó, ha a másik kettő lelépne... Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!