Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Teljesen döntésképtelen vagyok!
Már 1 hónapja járok egy lánnyal, szeretjük egymást minden héten találkozunk stb, stb
De az a baj, néha nem szánt szándékkal megbántom, soha nem ártanék neki, de az a baj, hogy mindig elszúrom, és egy szörnyű dolgot tettem. Elb*sztam a szülinapját!! Tudjátok milyen rossz érzés??? Istenem! Szörnyű ember vagyok!!
Aztán írt, hogy
-Ezt a napomat is elb*sztad! Hát kössz!
Majd:
-Egyszer elfog pattani a húr!
Én azt már nem akarom megtapasztalni, ezért most nem tudom mit tegyek! Szakítsak vele, hogy többé ne árthassak neki?
Hát, egyik haverom nagyon felhúzott már, hogy mikor találkozok vele! Megírtam neki hogy:
Mikor tudunk találkozni, mert a haverom már nem hagy békén!
És ő ezt elértette, hogy én inkább a haverommal találkoznék mint vele! Istenem de hülyeséget csináltam!
3s vagyok És Ne haragudj, de ki kell adnom magamból és nyugodtan ostorozd magad miatta, mert EKKORA BALF@ASZ NINIIINCS!!!!!
ÁÁÁÁ banyek ezt jól elcseszted :/
De még menthető, ha akarod.
Nos okulásként, hogy többé ne kövess el ilyet, elmondom, hol szúrtad el(azon kívül, hogy tegnap felkeltél. Bocsi a vérszívást, de ez is kell az agyadnak szerintem).
Simán annyit kellett volna mondanod a haverodnak, hogy holnap, vagy holnapután és a barátnődnek, meg sem említeni.
Az ilyesmit a nők hátamögött kell lesimmantani. Ha meg kérdezné másnap, hogy tali, akkor mondod neki, hogy haverod tán és egybőll nincs sértődés.
Ha eddig is ilyen hibákat követtél el, akkor előte inkebb 3szor gondolj át mindent, mielőtt cselekszel, mert ugyanezeket, ha otthagyod, másal is el fogod játszani.
De mivel szereted, ne hagyd ott, hanem légy figyelmesebb. Ezt mindenkinek meg kell tanulnia :)
Sok sikert. Szorítok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!