Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Esetleg szakítsak? Döntésképtelen vagyok :/
3hónapja vagyok együtt egy pasival (tudom rövid idő, de nekem épp elég ahhoz hogy a szívemhez nőjön)... szóval 3 hónap. Kb 2hónapja kerültünk intim kapcsolatba. Azóta minden héten 2-szer találkozunk, de azt is csak úgy hogy meglátogat 2-3 órára, beszélgetünk, szexelünk, ő meg tv-zik addig amíg el nem megy. És ezért néha úgy érzem mintha kihasználnának. Nem érzem felőle azt hogy jelentenék is neki valamit. + vannak hóbortjai is, ami kissé zavar. (pl; a túlzásba vitt rendmániája, meg hogy orál után már puszilkodni sem lehet)
Viszont nem rég találkoztam egy másik pasival, merő ellentétek. Nagyon jól megvagyunk, teljes összhangban annak ellenére hogy nagy táv van köztünk. Ő pedig mindennél jobban szeretné ha alakulna köztünk valami.
Egyszerűen nem tudom mit tehetnék. Szerintetek?
(Normális válaszokat, ha lehet!)
Simán tedd lapátra a mostanit!!!
Nem fog megváltozni, ha beszélsz vele sem!!!
Aki mellesleg a kapcsolat ilyen korai fázisában így viselkedik (duma, szex, TV - el), az csak rosszabb lesz, és valóban jól érzed: kihasznál. Szóval szabadulj meg tőle mihamarabb!!!
A nagy táv mekkora? Mert áthidalható bizonyos határokig.
A jelenlegi pasid meg kuka. Csak egy punci vagy amit szeret megdugni. Megy, ürít, pihen egyet és már ott sincs. Ez nem kapcsolat.
Ebben az esetben nincs mitől tartanod. 27 évesen feltételezhető hogy nem csak egy szexbaba lennél neki, mint a mostaninak. Tedd ki a szűrét, tölts le másfél órányi zenét, ülj buszra és irány tudod hova. Sok sikert.
#2-es voltam.
Szerintem is az új kapcsolatot válaszd, az eddig barátod csak kihasznált, szexuális tárgy voltál neki.
Az új pasiról viszont csak pozitívan írsz, szinte érződik hogy vágyakozol utána :)
Ha megvan az összhang akkor ez a távolság nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!