Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele, vagy ne?
A helyzet az, hogy az utóbbi időben olyan szinten tönkre ment a párkapcsolatom, hogy gondolkodom a szakításon.
Fél éve vagyok együtt a barátommal. Vannak különféle 'problémáim', amik szerintem jogosan nevezhetőek problémának..legalábbis a részemről.
Például még semmi olyan helyen nem voltunk együtt, amire azt mondhatnám, hogy igazi közös élmény volt. Egyszer voltunk moziban, de a saját jegyemet is én fizettem...
Amit megígér, gyakorlatilag sosem tarja be. A száz megbeszélt találkozóból 90 neki nem jó, és miután haragszom rá, annyit is alig képes mondani, hogy ne haragudj, majd bepótoljuk.
A szeretlek szót is igen ritkán hallom tőle.(Ha hallom is, az is inkább automatikus, monoton, mintsem szívből jövő.) Tudom, hogy a szeretetet nem szavakkal kell bizonyítani, de érezni sem érzem, hogy fontos lennék neki.
Az is kétséget ejt bennem, hogy elmondta, az apja leült vele beszélgetni rólam, hogy úgy látja normális lány vagyok, becsüljön meg, és meg ne tudja, hogy átver. Na most ezzel egyedül az a bajom, hogy ki tudja nem-e 'kényszerből' van-e velem..(Elég szigorú apja van, tart is tőle rendesen)
Mostanában alig beszélgetünk és amikor ezt felhoztam neki, a válasza az volt, hogy nincs témánk. Ezt igen felháborítónak tartom, mert ezt úgy állítja, mintha minden percben írnék neki,minden percben beszélgetnénk, holott csak nap végén van módunk rá. Sajnos az iskola és az edzések elfoglalnak, így alig várom a hétvégéket/szüneteket, hogy lássam, de mikor ez nem történik meg, nagyon hiányzik. Ugyanezt nem érzem viszont. A baj az, hogy sokkal jobban szeretem annál, mint hogy szakítsak vele, de már úgy vagyok vele, hogy ez nem kapcsolat.
Nem tudom mi tévő legyek, a segítő válaszokat előre köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!