Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy a barátom kezd teljesen belemászni a magánéletembe sőt egyre nagyobb hülyeségeket csinál. Máskor már fenyegetőzött azzal hogy öngyilkos lesz ha elhagyom és nem is értem miért nem hagytam ott azonnal. A lényeg hogy mióta ismerem csak magával törődik és konkrétan teljesen kisajátít magának más emberi lénnyel ha rajta múlna nem is érintkezhetnék. Tegnap megtudtam a legdurvább dolgot mégpedig hogy mikor 2 hétig nem találkoztunk "depressziós" lett és MEGPRÓBÀLTA FELVÁGNI AZ EREJIT! Nagyon kiakadtam nem tudom mit tegyek. Maradjak mellette vagy szakítsak?
2013. okt. 9. 18:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%
vegyél neki egy xboxot és szakíts vele. úgy talán nem lesz öngyilkos.
2013. okt. 9. 18:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy nyugodtan vágja fel, csak rajtad könnyít ezzel.
2013. okt. 9. 18:37
 3/21 Risszaa válasza:

alap h mellet maradsz és segítesz neki

és beszélges is vele

4/21 anonim ***** válasza:

#1-es: De öngyilkos lenne! Az Xbox miatt!

Inkább Rendelj neki elő egy Xbox One-t! :3

5/21 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Mert az xbox one az szerintem nem xbox? te nagyon okos.
2013. okt. 9. 18:38
 6/21 anonim ***** válasza:
*szerinted
2013. okt. 9. 18:38
 7/21 A kérdező kommentje:
Risszaa tudod látszik hogy nem ismered. Nem lehet vele beszélni hiába próbáltam nem is egyszer. 3 hónapja próbálom otthagyni és új életet kezdeni de nem tudom hogy csináljam mert félek hogy még nagyobb kárt tenne magában.
2013. okt. 9. 18:40
 8/21 anonim ***** válasza:
Szakíts vele mindenképpen. Az ilyennek pszichiáter kell, nem barátnő.
 9/21 anonim ***** válasza:
#5-ös: Az Xbox az Xbox. Nem összekeverendő sem az Xbox 360-al, sem az Xbox One-al! Te okos... :P
 10/21 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Fiatalok? Ha igen, a szüleivel beszélj és keressenek neki orvosi segítséget.
2013. okt. 9. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!