Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy a barátom kezd teljesen belemászni a magánéletembe sőt egyre nagyobb hülyeségeket csinál. Máskor már fenyegetőzött azzal hogy öngyilkos lesz ha elhagyom és nem is értem miért nem hagytam ott azonnal. A lényeg hogy mióta ismerem csak magával törődik és konkrétan teljesen kisajátít magának más emberi lénnyel ha rajta múlna nem is érintkezhetnék. Tegnap megtudtam a legdurvább dolgot mégpedig hogy mikor 2 hétig nem találkoztunk "depressziós" lett és MEGPRÓBÀLTA FELVÁGNI AZ EREJIT! Nagyon kiakadtam nem tudom mit tegyek. Maradjak mellette vagy szakítsak?2013. okt. 9. 18:35
21/21 anonim válasza:
Én is hasonló voltam, mondjuk azért az ereimet nem akartam felvágni vagy ilyesmi, de drámáztam, én dühömben túl paraszt voltam. El is húzott a lány, látni nem akart (azóta sem, és nem vagyok rá büszke). Ez persze szar volt akkor, de később beláttam, hogy labilis vagyok ahhoz, hogy ilyen szoros viszonyban legyek bárkivel is. Keményen ott is hagytak, mint a szart, de hát abból lehet tanulni (meg néha utube tutorialokból :D). A te barátod is csak abból fog. Ha most még nem is úgy tűnik, de jót teszel vele hosszú távon, ha ott hagyod, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!