Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy a barátom kezd teljesen belemászni a magánéletembe sőt egyre nagyobb hülyeségeket csinál. Máskor már fenyegetőzött azzal hogy öngyilkos lesz ha elhagyom és nem is értem miért nem hagytam ott azonnal. A lényeg hogy mióta ismerem csak magával törődik és konkrétan teljesen kisajátít magának más emberi lénnyel ha rajta múlna nem is érintkezhetnék. Tegnap megtudtam a legdurvább dolgot mégpedig hogy mikor 2 hétig nem találkoztunk "depressziós" lett és MEGPRÓBÀLTA FELVÁGNI AZ EREJIT! Nagyon kiakadtam nem tudom mit tegyek. Maradjak mellette vagy szakítsak?
2013. okt. 9. 18:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Cinikusság és gúnyolódj vele, én azt tenném. Mindenkivel azt teszem, aki hülyének néz vagy aki túl drámaian és komolyan veszi magát. Az ironia az egyik legjobb fegyver és gyógyszer egyben az életben sok eseményre.
2013. okt. 9. 18:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Én 21 vagyok ő 26. Próbálnék én beszélni a szüleivel de szóba se állnak velem. Szerintük miattam lett ilyen a drága kisfiúk
2013. okt. 9. 18:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor kérd meg egy jó barátját, hogy beszéljen a szüleivel. Vagy a te szüleid beszéljenek az ő szüleivel.
2013. okt. 9. 18:46
 14/21 anonim ***** válasza:
De amúgy az elgondolkodtató, hogy az ilyen retardáltaknak miért van barátnője, ha nekem nincs.
2013. okt. 9. 18:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha a szülei is téged okolnak, akkor tényleg ne legyen lelkiismeret-furdalásod a szakítás miatt. Majd ők elintézik a kisfiuk lelkivilágát, ahogy akarják. Ne hagyd magad zsarolni, ez sajna csak egyre nehezebb és egyre rosszabb lesz. Sok sikert!
2013. okt. 9. 18:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Akkor csak simán hagyd ott, mint eb a szarát. 26 éves srác, mint 14 éves tinilány? Nem valami nyerő. :D
2013. okt. 9. 18:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne szakíts vele nyíltan, hanem viselkedj úgy, hogy magától kiábránduljon. Mikor találkozol vele, fesd ki magad jó csúnyára, a fogaid közé tegyél valami feketét és rángasd a fejed, közben vigyorogj. Ha hozzád akar érni, mondd, hogy most nem lehet, mert éppen lépfenével kezel a dokid. Ilyeneknél csak így lehet, előbb utóbb szerintem lepattan.
2013. okt. 9. 18:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél neki egy PS3-mat!
2013. okt. 9. 18:49
 19/21 A kérdező kommentje:
18:47-esnek üzenem hogy amikor megismertem nem volt ilyen. Ezért is érzem rosszul magam mert már énis azt gondolom hogy miattam ilyen. A barátai meg nem veszik észre vagy nem akarják észrevenni hogy mennyire megváltozott.
2013. okt. 9. 18:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez kemény esett....de nagyon szerethet... Ülj le vele mond meg neki szereted de ne csináljon ilyet mert csak eltaszit igy magától... Ha befejezi könnyeb lesz és mellete maradsz...de te se vagy tárgy te is érző lény vagy mint a többi ember...
2013. okt. 10. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!