Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak? Nagyon magányos vagyok

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak? Nagyon magányos vagyok

Figyelt kérdés
A párom le se tojja a fejem, egész nap nem láttam, mert neki rengeteg programja van, egyszeruen nem tud idot szakítani rám. Tegnap se talakoztunk, mert akkor is fontosabb volt a haverokkal kocsmázni. Alig várom a hétvégéket hogy egyutt legyunk, de már egyre tobbszor fordul elo, hogy nem látom ilyenkor sem. Nagyon magányos vagyok, és magam alatt vagyok. Mit lehet tenni? Nem szeret?

2013. okt. 12. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt és korábban hogy volt ez?

Te mivel foglalkozol és előtte mivel foglalkoztál?

2013. okt. 12. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen ebben a helyzetben. Ilyen tanácsolni, hogy szakíts vagy sem, nem lenne etikus, és nem is látunk bele az életedbe. Próbáltad már megbeszélni vele? Nem lehetne vele kompromisszumot kötni?
2013. okt. 12. 19:04
 3/7 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk egyutt, de még csak fél éve élunk egyutt en 21 éves vagyok, párom 24. én még tanulok, párom dolgozik. De mondtam már neki, mindig azt mondja neki a barátok is fontosak. Ok, aláírom de az hogy egész hétvégen egyedul ulok a lakásban már nem annyira normális. Tegnap fél 8ra értem haza, és meg sem várt még elotte lelépett a haverokkal
2013. okt. 12. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt sokáig, én itt leginkább az életkort látom a problémának. Az én párom ugyanígy állt hozzám (és az előző barátnőihez is), kb. 26-28 évesen nőtt be a feje lágya, akkor már megértette, hogy egy párkapcsolatban közös időtöltés is kell, nem csak a haverok. De kérdés, hogy te tudod-e, akarod-e kivárni amíg neki már nagyobb igénye lesz az otthonra mint a baráti társaságra. És persze az sem túl jó, hogy nem akar egyáltalán alkalmazkodni, tőled elvárja, hogy ezt elnézd neki, de ő nem ad neked egy-két napot sem amíg kettesben lehetnétek.
2013. okt. 12. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
És mikor kezdte ezt a viselkedést? Korábban mennyit voltatok egy héten együtt, miket csináltatok?
2013. okt. 12. 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Azota kezdte miota osszekoltoztunk, mert egy falubol származunk, de bekoltoztunk a városba, ahol neki a munkahelye van 20km a távolság a falunktol. és eddig minden hétvégen szedelozkodni kellett és menni "haza", mert ott vannak a haverok. a lakásunk olyan mintha valami kollégium vagy munkas szallo lenne, hetkoznap késon érunk haza mindeketten, majd ott vannak az otthoni teendok plusz nekem tanulni is kell. így nem sok ido jut úgy igazán egymásra, mikor nyugi van és nem vagyunk hulla fáradtak. de a hétvége mégis a barátoké
2013. okt. 12. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
A kapcsolat, amiben élsz, nem tesz boldoggá. Idő arra van, amire akarja az ember, hogy legyen. A haverokra van, pedig nem laknak veletek. SZerintem beszéljétek meg, és ha nem akar változtatni, akkor igen, ennyi volt. Ha akar, és tesz is érte, még lehet remény. De jogosan érzed, hogy le se vagy tojva, mert tényleg .
2013. okt. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!