Tavaly történt egy gyilkosság a faluban ahol élünk. A rendőrség a párom fiát gyanusítja. Szakítsak a párommal e miatt?
A családom azt mondta, ha nem szakítom meg a kapcsolatot a párommal akkor ne is menjek haza többet. Mit tegyek?
Ma reggel vitték el a fiút kihallgatásra mert az egyik elkövető bevallotta, hogy a párom fia is ott volt a gyilkosságkor.
Persze a fiú mindent tagad. Ti mit tennétek a helyemben?
A párod is gyilkos? Ő is egy elvetemült?? Nem????? Akkor miért kéne a párodnak bűnhődnie a fia erőszakossága ellen??
Szerintem csak azért hagyd el, mert a párod jobb embert érdemel. Olyat aki nem mások bűnei miatt bántja..
Hány éves vagy??
Csak azért érdekel, mert nem igazán vagy felnőtt egy kapcsolathoz!
Anyádnak mi köze a párod fiához?? Semmi! Amit esetleg ő művelt azt nem az apa tette, és nem vállalhatja miatta a következményeket.
Értem én hogy falun vagytok de akkor is, az emberek ne mást hibáztassanak már, és főleg ne más pár kapcsolatát mert ez már tényleg nem tartozik a témához!
Édesanyáddal meg igen gyorsan beszélgess el, mert akkor a helyedbe nem érdekelne hogy mivan ÉN TAGADNÁM KI!
Miért kéne emiatt elhagynod?
1. A gyanúsítás nem egyenlő azzal, hogy el is ítélik. Gyanúsított bárkiből lehet sajnos, sok körülmény oda vezethet - még nagyon messze van egy tényleges elítélés.
2. A párod fiáról és nem a párodról van szó. Nem gondolod, hogy ez neki még rosszabb, mint neked? Inkább mellette kellene állnod, és támasznak lenni, nem pedig elhagyni a bajban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!