Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tavaly történt egy gyilkosság...

Tavaly történt egy gyilkosság a faluban ahol élünk. A rendőrség a párom fiát gyanusítja. Szakítsak a párommal e miatt?

Figyelt kérdés

A családom azt mondta, ha nem szakítom meg a kapcsolatot a párommal akkor ne is menjek haza többet. Mit tegyek?

Ma reggel vitték el a fiút kihallgatásra mert az egyik elkövető bevallotta, hogy a párom fia is ott volt a gyilkosságkor.

Persze a fiú mindent tagad. Ti mit tennétek a helyemben?

2013. okt. 5. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
a párod arról mit tehet h a fia mit csinált...
2013. okt. 5. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

A párod is gyilkos? Ő is egy elvetemült?? Nem????? Akkor miért kéne a párodnak bűnhődnie a fia erőszakossága ellen??

Szerintem csak azért hagyd el, mert a párod jobb embert érdemel. Olyat aki nem mások bűnei miatt bántja..

2013. okt. 5. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
ha szeretnéd a párod akkor az elhagyás még csak eszedbe sem jutna. ha vele maradsz én a helydben ezt nem mondanám el neki hogy ilyenre gondoltam mert ez nagyon fájna neki.. épp elég amin most keresztül megy a fia miatt. azért nem vagy semmi, magára hagynád....
2013. okt. 5. 18:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Mit tegyek? Két tűz között vagyok, anyám többé nem áll velem szóba ha nem hagyom el a páromat.
2013. okt. 5. 18:53
 5/11 anonim válasza:
39%
Hogy beszélhettek más anyjárol így? Ő csak védi a lányát.
2013. okt. 5. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Hány éves vagy??

Csak azért érdekel, mert nem igazán vagy felnőtt egy kapcsolathoz!

Anyádnak mi köze a párod fiához?? Semmi! Amit esetleg ő művelt azt nem az apa tette, és nem vállalhatja miatta a következményeket.

Értem én hogy falun vagytok de akkor is, az emberek ne mást hibáztassanak már, és főleg ne más pár kapcsolatát mert ez már tényleg nem tartozik a témához!

Édesanyáddal meg igen gyorsan beszélgess el, mert akkor a helyedbe nem érdekelne hogy mivan ÉN TAGADNÁM KI!

2013. okt. 5. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Miért kéne emiatt elhagynod?

1. A gyanúsítás nem egyenlő azzal, hogy el is ítélik. Gyanúsított bárkiből lehet sajnos, sok körülmény oda vezethet - még nagyon messze van egy tényleges elítélés.

2. A párod fiáról és nem a párodról van szó. Nem gondolod, hogy ez neki még rosszabb, mint neked? Inkább mellette kellene állnod, és támasznak lenni, nem pedig elhagyni a bajban!

2013. okt. 5. 19:54
 8/11 anonim válasza:
17%
Hát én sem élnék együtt egy gyilkos apjával.
2013. okt. 5. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
A párodnak ez most rendkívül stresszes időszak. A családod megbékél később, neked most a párod mellett a helyed. Az, hogy gyanúsítják a fiút, még nem jelent semmit, az elkövető csak próbálja másra fogni a tettet. És még ha el is ítélik, nem a párod követte el, neki is fájni fog a dolog, mert nem gyilkosnak nevelte a fiát.
2013. okt. 5. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:
A párod már volt börtönben? Ha igen akkor tényleg igazuk van. Ha dolgos ember rossz gyerekkel arról nem tehet.
2013. okt. 6. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!