Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakítsak? :S

Figyelt kérdés
Együtt vagyok már 1 éve a barátommal, szeretem de nem szerelemből. Már volt szakítás, külön voltunk fél évet, utána megint kezdtünk beszélgetni, és kibékültünk. Nagyon aranyos, rendes pasi, törődik velem, úgy érzem h ő az akivel leélném az életem. De van egy gond. Nagyon féltékeny. Sokat veszekedtünk ez miatt, de megváltozott mikor mondtam h legyen vége. Azóta is féltékeny de nem mutatja ki annyira mint régebb. Most azzal mutatja ki hogy nem szereti ha elmegyek valahova, mindig veszekedés van, pedig nem járok bulizni, nem adok okot h féltékeny legyen. Megfolyt azzal hogy folyton vele kell legyek ha van egy kis szabadidőm. Szeretem, de ez nekem így nem jó. Szakítani nem merek, vagyis nem akarok, mert félek h nem találok még egy ilyent mint ő. Sokszor eszembe jut h jó lenne más pasival megpróbálni. Aki nem ennyire féltékeny és nem folyt meg a túlzott nyomulással. Viszont szakítani nem akarok mert ha más lánnyal látnám abba belebolondulnék.Ő már a jövőt tervezi, de én még nem akarom ezt.. Ugy érzem h ha később (pár év múlva) találkoztunk volna, vagy ha szakítanánk és kibékülnénk majd pár év mulva akkor vele leélném az életem. Normális válaszokat lécii:) 17\L
2013. okt. 10. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
ami nem megy nemkell erőltetni
2013. okt. 10. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
szépen zárd le a kapcsolatot és lépj.Sose tekints vissza.Ennél csak jobbat fogsz találni.
2013. okt. 10. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Baromság amiket leírsz 17 évesen meg ne akard tudni, hogy vele élnéd le az életed. Vannak sokkal jobb pasik, akikkel sokkal inkább összeillesz, ő meg csak a srác akit ismersz és nem akarod elengedni a biztonságot. Nyilván a szakítás után minden rosszul fog esni, de ez teljesen természetes mert ÖNZŐ VAGY, mint mindenki más. Hidd el, jobbat kell találnod.
2013. okt. 10. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Leülsz vele és megmondod neki hogy nincsen oka az aggodalomra mert szereted és ő a mindened...csak értse meg neked is kell egy kis szabadság...
2013. okt. 10. 13:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele és azt mondta h megértette, de ugyan azt csinálja. Ha el karok menni valahova, pl barátaimmal találkozni, már kivan akadva h ők fontosabbak mint ő. Ellenőrizget, üzeneteim, smseim..
2013. okt. 10. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha továbbtanultok az majd jól megoldja. :)

Viccen kívül. Mentek az ország két végébe és az elintézi a "szakítást".

Ebben a korban még nem kell életre szóló kapcsolatot keresni.

Komolyan.

2013. okt. 10. 13:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Neki menne mert nagyon szeret..én is szeretem, csak már nem szerelemből..
2013. okt. 10. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!