Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon döntésképtelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon döntésképtelen vagyok, mit csináljak? Többi lent!? 18 L

Figyelt kérdés
Az a helyzet állt elő, hogy egyszerre most 3 srác próbál a kegyeimbe férkőzni, nem csak szexkapcsolatról van szó... Az egyikükkel már többször is találkoztam és nagy az összhang, külsőre is vonz, már majdnem volt csók. Közben itt van a másik két srác, az egyikük egy fiatalabb, annyi idős mint én, nagyon tetszik viszont szellemileg nem igazi partner szerintem. A harmadik egy orvostanhallgató akivel még nem találkoztam, de egyenlőre semmi sem ad okot arra, hogy kiábránduljak, de ez gondolom majd élőben kiderül. Szerintetek melyiküket válasszam? Őszintén szólva, az első srác nagyon vonz, csak valahogy több szenvedélyt várnék magamtól és habár van kémia, de nem olyan hatalmas fokon, ahogy azt éreznem kéne most. Vagy csak később jön majd a szerelem? Tudom, hogy ezt nekem kell eldöntenem, de azért érdekelne mások véleménye is... Kérlek segítsetek!

#döntés #helppp:D
2014. júl. 15. 16:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

azért jó durva, hogy egy raklap ismeretlen embernek kell megmondania kivel éld le az életed...azt válaszd akivel eltudod képzelni az életed, akit tudsz szeretni aki tud szeretni, tisztelni megbecsülni...

21F

2014. júl. 15. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
irigyellek hogy te még válogathatsz is másnak meg nem jut semmi. de durva így több szálon tolni
2014. júl. 15. 16:16
 3/17 anonim ***** válasza:
próbáld ki mind a 3-at az ágyban és utána dönts, mert nem hátrány az sem ha élvezed a pároddal a szexet!
2014. júl. 15. 16:17
 4/17 anonim ***** válasza:
Én megnézném a helyedben a leendő orvost is, hogy ő milyen. Ha több érzelmet vált ki belőled mint az első pasi, akkor őt. Amúgy meg az elsőt:)Mennyire helyes az első?:D
2014. júl. 15. 16:17
 5/17 A kérdező kommentje:
nekem sem volt még ilyen kedves 2., azért nem tudom mit tegyek
2014. júl. 15. 16:18
 6/17 anonim ***** válasza:
és hogy jött össze épp 3 is? sorszámot kell tépni vagy nem tudom elképzelni
2014. júl. 15. 16:20
 7/17 anonim ***** válasza:

#1:

hol a sor vége? lehet beállok ha megéri :D hol kell jelentkezni? ha itt írok privátot már én lehetek a 4.? mikor lesz az elődöntő?

2014. júl. 15. 16:21
 8/17 anonim ***** válasza:
ha maradt még sorszám, várjál... :D
2014. júl. 15. 16:24
 9/17 A kérdező kommentje:
jövőhét kedden lesz az elődöntő, élőben közvetítem az M1-en! csak aztán nehogy mónika show legyen a vége...
2014. júl. 15. 16:25
 10/17 anonim ***** válasza:
háháháá, nézni fogom :D
2014. júl. 15. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!