Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Döntésképtelen vagyok.
Kedves kérdező!
Én pont ebbe a helyzetbe csöppentem bele pár héttel ezelött. Ugyanez volt. Fellángolás stb....amikor elkezdtünk járni már nem éreztem a dolgot. Én megmondtam neki, hogy ne haragudj , hogy máshogy állok mostmár hozzá de rájöttem, hogy barátnak teljesen jó vagy viszont többnek nem tudlak elképzelni. Egyedül voltam kellett kicsi törődés stb. Megértette egyébként azóta is jó haverok vagyunk. Tényleg nincs gond. Mintha nem történt volna semmi. :) Próbát megér, max elveszítesz egy jó havert de ha normális megfogja érteni. Jobb az elején tisztázni. Ami nem jön (érzés) arra meg fölösleges várni.
Üdv: 20L
néha azon gondolkodom, ilyenkor az emberek igazából mit is várnak maguktól... hogy csak úgy, varázsütésre megjelenjen AZ ÉRZÉS? vagy mit?
persze, ha úgy érzed, nem is tudnád szeretni, akkor nyilván ne húzd a dolgot, de a szerelem az nem 2 másodperc és 3 találkozás alatt alakul ki... egyértelmű, hogy kell hozzá vonzalom, amit ha úgy érzel, nincs meg, akkor ne erőltesd.
bár ha már így, az elején kétségeid vannak, akkor tényleg jobb, ha nem húzod sokáig a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!