Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, döntésképtelen vagyok?
Figyelt kérdés
van egy több éves kapcsolatom és szeretem én még a barátomat de nincs az h annyira kívánnám meg a teste sem jön be már annyira és ha szexelünk is nem olyan jó :S nem tudom hogy most a megszokás miatt nem akarok vele szakítani meg hogy azért hiányozna vagy mert már nem szeretem? van ennek értelme így? ja és ő az első pasim nem szakítottam még senkivel, nem tudom milyen lesz utána.2012. szept. 18. 15:41
1/5 anonim válasza:
Szakíts, főleg ha fiatal vagy, jobb nem lesz már úgyse, akkor meg minek rabolnátok egymás idejét.
2/5 anonim válasza:
valószínű hogy megbánod majd.. nekem is ez volt az első barátommal,szakítottunk mindenki ment más felé,de egy idő után hiányoztunk egymásnak és most újra együtt vagyunk és minden rendben van. lehet neked nem fog hiányozni ez a jobbik eset,mert ha neked fog és neki te nem az nagyon rossz lesz... de fiatal vagy találsz mást,max szenvedsz egy kicsit,mint mindenki:)
3/5 anonim válasza:
Az első jól mondja, meg ne játssz vele me az rosszabb.
4/5 A kérdező kommentje:
:) igen bármikor találnék mást ,vannak jelentkezők mindig :D de ha szakítok vele mi már nem jönnék össze szerintem.szakítok vele hát remélem hogy így nem lesz olyan rossz érzés hogy már egy ideje nem jó vele
2012. szept. 18. 16:02
5/5 anonim válasza:
Hát ha már nem jó vele akkor ok, de szerintem nem szereted már, mert akkor egyértelmü lenne hogy mepróbálnád megldani a dolgokat. Így viszont akkor logikus hogy szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!