Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem voltam még ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem voltam még ennyire döntésképtelen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, néhány hónapja már együtt is élünk. Első látásra induló, nagy szerelemnek kezdődött. Volt, hogy elhittem, és tényleg elhittem....hogy számomra ő az igazi. Viszont egy ideje valami megváltozott. A legnagyobb probléma, hogy nem tudom konkrétan megmagyarázni ennek a miértjét, de egyértelmű jelei vannak a változásnak. Sajnos ez csak bennem ment végbe, ő biztosít engem, hogy a részéről minden rendben és továbbra is velem tervezi leélni az életét. Abszolút nem vagyok egy nagyképű ember, legalábbis nem tartom annak magam, ezért sem értem, miért gondolom, ill. érzem azt, hogy nem való hozzám, hogy igazából nekem egy teljesen más kaliberű férfira lenne szükségem. Már nem érzem azt, mint régen, hogy bármikor meg tudna védeni, nem érzem magam biztonságban mellette több szempontból sem. Szexuális életünk terén is történtek változások, ami nem rég még csodálatos volt, az mostanra néha (nem állandó jelleggel)megszokottá, "kötelezővé" vált. Nem érzem már iránta azt a vágyat.. Fogalmam sincs, hogy miért alakulhattak így a dolgok, hiszen abszolút férfiként tekintettem rá és rajongtam érte, de néha, mikor rámtör, úgy érzem, mintha mostanra elvágtak volna. Nem szeretném elhagyni őt, mert csodálatos ember, mindent megtesz értem és a kapcsolatunkért, teljes szívemből szeretem, de akkor is történt valami, ami megmagyarázhatatlan. Lehetséges, hogy csak érzelmi hullámvölgyben vagyok és ez el fog múlni, mindent úgy fogok majd gondolni, ahogy ezelőtt? Nem tudom mit tegyek,kétségbe vagyok esve, de hosszútávon semmiképpen sem szeretnék szenvedni egy kapcsolatban.
2013. márc. 4. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért kevered össze a fellángolást a valódi szerelemmel?
2013. márc. 4. 17:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy az anyjával nagyon sok és súlyos vitája, vitánk van, ami egy időben eléggé befolyásolta a kapcsolatunkat, hiába élünk tőle külön. Lehetséges, hogy ebbe keseredtem bele?
2013. márc. 4. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell hosszútávon "szenvedni". Ezt mondd el szóról-szóra a párodnak és tedd hozzá, hogy újítani szeretnél. Nem érzed ugyanazt a vágyat, mint régen. Biztosan meg fogja érteni. Tenni fog érte. Szexuális téren is bármikor lehet változtatni, de ez rajtad is múlik. Mondd neki közben, hogy más pózt szeretnél kipróbálni, legyenek új előjátékok, ami mindkettőtöket jobban feltüzel. Adj neki próbaidőt, de természetesen ne közöld vele, hogy próbaidőn van, mert ahogy vége lesz a próbaidőnek, abbahagyja a változtatásokat és minden a régi lesz. Kössetek kompromisszumokat és beszéljetek meg mindent egymással.
2013. márc. 4. 17:06
 4/6 ASOT ***** válasza:

Azt mondják lakva ismerni meg az embert...

Szereted őt...de mennyire??

Szereted vele tölteni minden áldott napodat?

Talán még várj egy kicsit, az is lehet h új neked ez a helyzet nem tudom hány éves vagy és laktál e már együtt valakivel vagy ezaz első e...

2013. márc. 4. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Szóval felbukkant egy harmadik személy...de még magadnak sem mered bevallani :-)
2013. márc. 4. 17:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Nincsen semmilyen 3. személy.. 25 éves vagyok, és volt már egy 4 éves kapcsolatom ezelőtt.
2013. márc. 4. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!