Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pótolható az a nő, akiről meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pótolható az a nő, akiről meg voltam győződve, hogy az életem szerelme?

Figyelt kérdés

Nem is voltunk konkrétan együtt, de nem tudok elképzelni más nőt az életemben.

Nem biztató szavakat kérek, hanem tapasztalatokat. Köszönöm!

2013. márc. 1. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Pótolható! Tapasztalat!
2013. márc. 1. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Hosszú az élet, ismerkedni kell és menni fog.
2013. márc. 1. 15:02
 3/8 anonim válasza:
Nekem azt mondták mindenki pótolható. Szerintem nem. Helyettesíthető, ez igaz, de pótolható? Senki nem pótolható teljes mértékig, mivel minden ember másmilyen. Különben is régen rossz, ha pótolni akarsz valakit. Ne keress pótlékot. Az már más kérdés, hogy elfelejthetsz e valakit. Igen. Jön helyette más. Szomorú dolog, de meglepő milyen "hamar"-ezt relatíve értem- lehet felejteni; feltéve, ha teljesen megszakítottátok a kapcsolatot. Perzs' emlékezni fogsz rá, eszedbe jut,de.. Mindegy is. Sok sikert mindehhez:)
2013. márc. 1. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Az emberek sokáig meg voltak győződve,hogy a világ lapos,aztán meg hogy a föld körül kerint a világegyetem.De tévedtek,veled is elő fordulhatott.

Sőt,még fog is.

2013. márc. 1. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Senki se pótolható, ez hülyeség. Ha elveszíted a szerelmedet/nem kaphatod meg, ez nem úgy megy mint amikor összetöröd a kocsidat és veszel egy full ugyanolyat. Az a pótolható. Ha eleve úgy állsz hozzá, hogy "pótolni" akarsz valakit, az rég rossz és akkor soha nem fogsz tudni mást szeretni. Minden ember más, nincs 2 egyforma személyiség. Ha majd egyszer megérted, amit most írtam, és újra szerelmes leszel, akkor rájössz majd, hogy az már egy másmilyen szerelem lesz, mert az az illető másabb lesz mint a régi. Akárhányszor szerelmesek leszünk, mindig az illető egyediségébe szeretünk bele.
2013. márc. 1. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Ó,most vettem észre, hogy 3-assal teljesen egy rugóra jár az agyam. Jól írja ő is.
2013. márc. 1. 15:28
 7/8 anonim válasza:

Kedves hatos!

Az a rugo az agyacskámban teljesen egyéni/egyedi, ha nem tudnád:) Külön utakon jár,illetve rugózik:))

3as voltam

2013. márc. 1. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem ismered a mondást:)
2013. márc. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!