Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm meg van róla győződve, h megcsalja a férje. Hogy győzzem meg róla, h nem?
Figyelt kérdés
Jól ismerem a srácot, tudom, h nem tudna ilyet tenni. Az összes ismerősünknek ez a véleménye. Hogy győzzem meg a barátnőmet, h alaptalan a félelme?2009. jún. 15. 10:35
1/7 anonim válasza:
Lehet,hogy a barátnőd mégis csak jobban ismeri a férjét,mint bármilyen kivülálló személy,nem?
Ő láthat rajta olyan jeleket amiből ezt vonja le,és lehet igaza van
2/7 anonim válasza:
Véleményem szerint nem neked kéne meggyőznöd,sőt régen rossz ha már meg kell győzni.Amúgy meg lehet,hogy tényleg van is oka rá?Ismerek jópár embert aki, ilyen tipikus "nem tudna ilyent tenni"mégis megbotlott,egy ember főleg nő megérzi ha baj van hidd el!Sajnálom de én így gondolom,sőt én is ilyen cipőben jártam és buktam..
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De én azokat a jeleket is ismerem, ami alapján a barátnőm ezt feltételezi. És ezekkel együtt is 90%-ig biztos vagyok benne, h nincs semmi.
2009. jún. 15. 10:44
4/7 anonim válasza:
Beszélt már a férjével erről a bartánőd? Amúgy ez sokszor bizalom kérdése, el kell dönteni, hogy bízunk-e a párunkban vagy nem... Nem tudunk senkit sem teljes mértékben kontrollálni. Ha meg ezt tennénk, az abnormális lenne. (Miből gondolja a barátnőd amúgy?)
5/7 A kérdező kommentje:
Persze, bizalom.. Csak tudod, sajnálnám őket, ha szétmennének (főleg ha feleslegesen!), gyerekek, minden.. Meg olyan szép család!
Olyanokból gondolja, h a munkatársnője fel szokta hívni otthon (munka ügyben), h "sokat" dolgozik (5-6-ig), és hogy nem közeledik hozzá (mondjuk ha folyton ezzel a megcsalás dologgal jön, ez valamennyire érthető (ördögi kör)).
2009. jún. 15. 10:51
6/7 anonim válasza:
Szerintem jobb ha kimaradsz ebből és rájuk bízod a dolgot.Amúgy miért hivja otthon a munkatársnője?Miért is dolgozik tovább?Hogy nem lehet megkívánni a feleségét,ha szereti?...Ne légy naiv,ez néha-néha elfogadható, de szerintem van alapja a barátnőd gyanújának,ez engem is zavarna,viszont nekik kell megoldást keresniük.
7/7 anonim válasza:
Ne győzködd sehogy, mert még gyanús lesz, és egy idő után azt gondolja, hogy azért véded a fréjét ilyen bőszen, mert Veled csalja meg...Ezt nekik kell megélni és megoldani.
Én egyébként senkiért sem tenném tűzbe a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!