Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Döntésképtelen vagyok, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döntésképtelen vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a barátommal, ő az első komoly kapcsolatom de nem szeretem már úgy szóval nem vagyok szerelmes ,pedig jó vele csak mostanában már nem kívánom annyira ,de nem tudok vele szakítani mert annyira kötődök hozzá és sok mindenben segít nekem és már van is egy srác akivel megismerkedtem de nem volt köztünk semmi de lehetne.. szerintetek szakítsak vele ?
2012. dec. 10. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:
szereted? látod értelmét a kapcsolatnak? hogy éreznél, ha vége lenne? ezeket válaszold meg magadban
2012. dec. 10. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak már megszoktátok egymást. Menjetek el valahová kettesben kicsit romantikázni, újból "beleszeretősdizni". Ha nem változik semmi utána sem, akkor ideje a kapcsolat lezárásán gondolkodni.
2012. dec. 10. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!