Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom drogozik. Megszokjam vagy megszökjek?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik változás nem igen lesz. Néhány hónap után mondta csak el és kezdte el csinálni előttem is, addigra pedig már fülig szerelmes voltam, gondoltam megpróbálom elfogadni. Újabb hónapok teltek el, de egyszerűen nem megy... Szerintem ez nem egy normális dolog, én is csak szenvedek miatta. Dolgozik, normális, teljes értékű ember, de minden este nyomja. Alig látszik rajta, ha nem tudnám talán észre sem venném, talán ezért sem fér a fejembe. Nagyon szeretem, de nem tudom elfogadni, ő pedig változni nem fog. Meg lehet ezt szokni, vagy fussak amíg lehet?2014. júl. 11. 22:00
31/31 anonim válasza:
Nem érdekel hogy mit beszélsz mert ha valakivel nem akarsz úgy együtt lenni ahogy van akkor azt mondod hogy köszönöm inkább nem.
Ehelyett te utálod hogy miért olyan amilyen és meg akartad változtatni.
Megszokd vagy megszökj?
Megszökni haláltáborból vagy börtönből szoktak.
Fuss amíg lehet? Annyit mondasz hogy mész. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!