Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Új Nike cipőm van, és elsőre...

Új Nike cipőm van, és elsőre nagyon nem ment benne a játék. Előtte Adidasom volt, és abban sokkal jobban ment. Még csak most használtam először. Fog ez még javulni? Csak idő kell hogy megszokjam a cipőt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Várj egy darabig...fuss benne...sétálj benne...aludj benne :D, h felvegye a lábad formáját!Ha nem, akkor majd odaadod egy csövesnek! :DDDDDD
2010. jan. 31. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
nem cipő függő, az összes új cipő ilyen... be kell járatni... ez van... :D am helyesen döntöttél, én nem is szeretem vmiért az adidast, leginkább nike, rbk-s vok :D
2010. febr. 1. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
33%
én vettem egy vapor cipőt és valahogy mentálisan cristiano ronaldonak érzem magam...sokkal jobban megy a játék:D
2010. febr. 1. 22:19
 4/4 anonim válasza:
Lehet hogy más rendeltetésű cipőt vettél. Ilyenkor azt is megkell nézni hogy fitneszcipő, futtbalcipő, szabadidőcipő, vagy futócipő stb.. amit venni akarsz. Ha rosszat vettél akkor ez már nem fog javulni, de ha megvan a jótállás lehet hogy becserélik neked
2010. márc. 29. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!