5 nap után még mindig kényelmetlen a cipőm. Mit csináljak, hogy megszokjam és kényelmesebb legyen? 16/f
Figyelt kérdés
A régi cipőm ugyanakkora méret és ugyanaz a márka mint ez. Múlt hét csütörtökön vetem és szombaton egésznap rajtam volt és nap végére már sántikáltam, mert szétnyomta a nagy lábujjam. Még mindig szokta nyomni, de már nem fáj annyira, csak nem kényelmes. Elég széles a lábam és a lábujjaim is hosszabbak az átlagnál(főleg a nagy). Ezt még megszokhatom, vagy tágítani kell valahogy? és ha igen akkor hogy?2010. márc. 25. 20:18
1/2 anonim válasza:
Kellene bele rakni olyan sámfát vagy mi az. Bocs, nem tudom hogy van magyarul az a dolog... Amivel ki lehet tágítani kicsit, olyan cucc. Van fából és műanyagból készült is.
Ha úgy sem jó akkor még biztos be lehet cserélni a cipőt, vegyél egy számmal nagyobbat. Hátha azóta megváltozott a méretezés vagy nőtt a lábad és a régi cipőben nem tűnt fel mert az már ki volt nyúlva.
2/2 A kérdező kommentje:
Az volt a legnagyobb.
2010. márc. 26. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!