Babakocsik kagylóülése nem kényelmetlen? Mi a vélemény róla? Pl: 4Baby izzy-nél
élőben még nem láttam ilyet, megyünk majd és megnézzük, de addig is érdekelne, hogy kinek milyen a tapasztalata az ilyen üléssel. Asszem a Quinny-k is ilyenek (vagy némelyik). Stabilan ül benne a gyerek?
igen, az autóba csak ilyennel teheted. van benne egy szűkítő, az olyan 2 hónapos korig használható.
de az első időkben csak napi fél órára lehet beletenni a babát
igen, a hordozó egyértelmű, de én konkrétan a babakocsi kagylóülésére gondoltam (ahol nem lehet az üléstől függetlenül dönteni a háttámlát)
De akkor kedves utolsó pont ilyenre cserélte le a bkocsijukat. Ezek szerint nem volt kényelmetlen a babának...
Még várok, ha valakinek van véleménye
A kagylóülés az maga a bébihordó.
az kivehető és teheted az autóba, vagy a babakocsira csatolhatod.
mint írtam, 2-3 hónapos koráig csak napi fél órát lehet benne a baba mert árthat a gerincének.
4 hónapos korában mi is cseréltük a mózest babahordozóra
A 10:57-nek:
én hordozónak hívom, azt amit az autóba rakunk és védi a babát, kivesszük, felvisszük...ez is kagyló alakú, ha úgy nézzük, de nem erre gondoltam.
A kagylóülést a babakocsi sportrészére szokták emlegetni, ahogy az utolsó is írja és gondolja.
utolsó: Amikor elfektettétek a babát akkor nem állt idétlenül a lába, meg a teste, fura elképzelni, hogy fix, de elhiszem...
Melyik tipusút ismered?
Én a 4 baby izzy és a Espiro vector 4 Air között vacillálok (újszülöttnek), de az előbbit újonnan, a másodikat használtan vennénk, úgy kerül kb uannyiba...
70 ezernél nincs több pénzünk az összes tartozékra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!