Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom drogozik. Megszokjam vagy megszökjek?
Nem teljes értékű ember, mivel függ a drogoktól, amik lassan, de biztosan megölik.
Talán hozzá tudnál szokni, de ezzel együtt tönkre is tennéd magad.
Én a helyedben elhagynám.
Menekülj...
És ahogy #1 mondja, ő gondolkodás nélkül az anyagot választaná, ha választania kellene közte és közted.
Menekülj.
Egyre több fog neki kelleni és agresszívabb lesz. Ő a drogot választaná
lépjél
nem ő lesz az az egy kivétel ezer évente aki abba tudja hagyni
# 1 vagyok, én simán csak egy kérdésnek, szántam, nem arra akartam vele célozni, hogy a drogot választaná a párja helyett. Azért kérdeztem, mert gondolom, esetleg az is befolyásolhatná abban a döntésében, hogy részt vegyen egy elvonókúrán, ha tudná, hogy a párja csak ezzel a feltétellel marad vele, mert szereti, és ezért nem akarja tehetetlenül végignézni, ahogy szép lassan tönkreteszi magát.
Én is nehezen szánnám rá magamat arra a döntésre, hogy elhagyjak valakit, akit szeretek, segíteni, támogatni szeretném abban, hogy le tudja tenni a drogot, de tudnám, hogy a döntést nem hozhatom meg helyette, sem megtenni nem tudom helyette.
Te milyen anyagot toltál hozzászólásod előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!