Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? /Bővebben lent/
Az a helyzet, hogy van egy lány akivel eléggé jóba vagyok, de az utóbbi időben, azt veszem észre, hogy inkább kerüli a társaságomat. Ami engem nagyon zavar. Régen órákat bírtunk beszélgetni akár élőben, akár msn en, most meg már szinte nem is beszélünk.
Az egyik legjobb barátommal nagyon jó a kapcsolata, olyasmi, mint régen volt velem.
Nem tudom, hogy miért kerül mostanában, meg hogy miért viselkedik így velem. Mástól megtűr rengeteg olyan dolgot, amit ha én csinálok, akkor teljesen megsértődik.
Azért csinálhatja, mert engem jobban kedvelne, mint őket, vagyis többet várna tőlem? Vagy miért? És esetleg ezért is kerülne már, mert megsértettem vagy mi? Ötletek?
Igen rákérdeztem. Erre a válasz, hogy ő nem is kerül meg hasonlók. Aztán nem mentem tovább, mert ismét tök jól megvoltunk ma.
És te kerülöd őket emiatt, hogy tetszel nekik? Vagy ugyan úgy jóban vagy velük?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!