Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? /Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? /Bővebben lent/

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy lány akivel eléggé jóba vagyok, de az utóbbi időben, azt veszem észre, hogy inkább kerüli a társaságomat. Ami engem nagyon zavar. Régen órákat bírtunk beszélgetni akár élőben, akár msn en, most meg már szinte nem is beszélünk.

Az egyik legjobb barátommal nagyon jó a kapcsolata, olyasmi, mint régen volt velem.

Nem tudom, hogy miért kerül mostanában, meg hogy miért viselkedik így velem. Mástól megtűr rengeteg olyan dolgot, amit ha én csinálok, akkor teljesen megsértődik.

Azért csinálhatja, mert engem jobban kedvelne, mint őket, vagyis többet várna tőlem? Vagy miért? És esetleg ezért is kerülne már, mert megsértettem vagy mi? Ötletek?

2010. jan. 5. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért kerül, mert azt látja, hogy te belészerettél és ezt el akarja kerülni.
2010. jan. 5. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hagyd megfutamodni.
2010. jan. 5. 22:29
 3/11 A kérdező kommentje:
A beleszerettem erős túlzás, de az igaz, hogy szeretek vele lenni. Jó ha ő akarna tőlem vmit valószínű, hogy nem tiltakoznék.
2010. jan. 7. 22:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a válaszokat, de még várok néhányat.
2010. jan. 7. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de szoktál fürdeni? Úgy értem, nem maradt el valami maitt a normális tisztálkodás mostanában? (Akár szájápolás, bőrápolás).
2010. jan. 7. 22:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Vicces kedvedben vagy azt látom. Na mindegy. Szoktam igen :D. Lehet nálad ez elmaradhat, de nálam ez már megvan szokva.
2010. jan. 7. 22:49
 7/11 anonim ***** válasza:

NAgyon ironikus vagy, komám, de nem nekem van gondom a csajokkal, hanem neked. Két eset lehet, komolyra fordítva:

összejött a barátoddal, s ringyó mondjára ezt nem közli veled, úgyis észreveszed majd alapon (most még vélhetően inkább titkosan nyomulnak)

másik: ha igazi férfi lennél, akkor nem itt nyivákolnál, hanem (és ezt komoylan írom)

vond kérdőre a kiscsajt vagy beszél vele!

Mégis mi a francot vársz? Egyikőtöket sem ismerjük, idepetézzük a spanyolviaszt? Menj oda, s kérdezz rá, hogy mi a szitu? Lehet, hogy csak félreértesz valamit, azt itt parázol, mint valami idegbeteg, teljesen feleslegesen, ha meg nincs eséyled, megtudod, s nem emészted magad tovább. Elég egyszerű, de vélhetően nicns elég ver lenn, hoyg ezt megtedd, más indokot enm látok, hogy iylen problémával miért itt pattogsz.

(Persze, gondolom msto majd jön vmi frappáns viszontválasz, ahelyett, hogy elgondolkodnál ezen, s a tettek mezejére lépnél, mindegy, te bajod:-)

2010. jan. 7. 22:52
 8/11 A kérdező kommentje:

Igazat adok...

És megfogadom amit írtál. Rákérdezek.

De tényleg én csak újra jóba szeretnék vele lenni. Jó volt vele beszélgetni, megértettük egymást meg ilyenek. Szóval csak hiányolom a társaságát.

2010. jan. 7. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd! Ha tiszteled magad, én is tisztellek! Próbáld meg, tisztább lesz a kép! A bizonytalanságnál semmi nem rosszabb! Hajrá!
2010. jan. 7. 23:41
 10/11 anonim ***** válasza:
na mi lett? rákérdeztél? (am figyu...lehet hogy félreértettél valamit..nekem sok fiú barátom van, sokkal el dumálok órákat ha va időnk meg ilyenek...és az a baj hogy már egy társaságba se tudok senkit, akinek ne jönnék be, pedig az égvilágon semmit nem csinálok, nem flörtölök senkivel...lehet hogy ez a csaj is ilyen..:/ )
2010. jan. 8. 09:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!