Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiút válasszam?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve h nincs senkim, de most egyszerre 2 fiú is próbálkozik. Nem szeretnék rossz döntést hozni, ezért kérném ki a ti véleményeteket is.

Az egyik fiú 1 évvel kisebb nálam, nem annyira kedves, (hizelgő) eddig 3x találkoztunk a közös bulik alkalmával, közel lakik.Bulin volt simogatás de több nem!

A másik fiúval eddig 1x találkoztam egy buli alkalmával (közös ismerős útján) de ennek majdnem 1 éve. Aztán 1 hónapja újra elkezdtünk beszélni msn-n, nagyon aranyos, velem egykorú és olyanokat ír msn-n ami tényleg jól esik (rem lányok tudjátok h pontosan miről is beszééek:P) de sajnos messze lakik. Bár sztem ő az a fiú aki képes lenne leutazni hozzám amikor szeretném:)

Egyiket sem szeretném megbántani, de nehéz a döntés, az első sráccal meg barátaival szoktunk eljárni bulizni, így nem szeretném ha esetleg egy döntés miatt vége lenne a barátságnak:S

Légyszi segítsetek:)

17/L

2010. jan. 3. 20:41
 1/6 A kérdező kommentje:

a második srácnál max annyi a bökkenő h 1 éve láttam előszőr és utoljára így nem pntosan emlékszem rá:) de nem szeretném őt azzal megbántani h találkozok vele és utána még se lesz belőle semmi:S

bocsi h kicsit zavaros, csak eddig nem voltak ilyen ügyeim:)

2010. jan. 3. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem a második. :) én is lány vagyok.. ;)
2010. jan. 3. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a gond hogy ezt nem tőlünk kéne megkérdezned hanem magadtól, Most ha valaki visszaírna hogy az elsőt annak ellenére hogy az egyiket se ismeri, akk lehet hogy te meg rosszul fogsz választani. Szerintem kérdezd meg a közös ismerősöket, mer ezt így neten elég nehéz eldönteni...
2010. jan. 3. 20:44
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi h írtatok:)

kedves előző teljesen igazad van csak azért mégis kíváncsi vagyok :) de igazad van h ebben én kell döntsek, de jó meghallgatni pár véleményt is :)

2010. jan. 3. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a másodikat választanám,de nézz mélyen a szívedbe és gondolj rá arra melyik fiú milyen volt veeld az elmúlt(napokban.hetekben.hónapokban...)Vagy mond el nekik(külön-külön),hogy azt szeretnéd mondják el hogyan szeretnek téged akin látod hogy őszintén beszél és majdnem sír amikor kimondja a neved és rólad beszél azt válaszd aki hibázik és máslábny nevét mondja azt vágd fejbe egy zongorával;)XD!
2010. aug. 24. 02:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vok lehet ,hogy elkéstem,de gyorsan még annyi,hogy ha a 2.-at választottad akkor mond meg az elsőnek hogy kedves tőle ,hoyg kedves hozzád,de neked már van barátod ,és jó lenne ha ti ketten csak barátok lennéltek.Mond meg neki,hogy te ezt szeretnéd ,és hogyha kedvelt/kedvel akkor fogadja el a döntésed ,miszerint boldog akarsz lenni.Mond meg még azt is neki ,hogy biztosan talkál magának olyan barátnőt aki őt nagyon szereti és p is őt és még ezeket is; hogy azt szeretnéd hogyha ő akkor is boldog legyen amikor ti nem vagytok eggyütt.Remélem sok mindenben segíthettem Üdv:BTM (tini)
2010. aug. 24. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!