Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam?
Lassan 2 éve h nincs senkim, de most egyszerre 2 fiú is próbálkozik. Nem szeretnék rossz döntést hozni, ezért kérném ki a ti véleményeteket is.
Az egyik fiú 1 évvel kisebb nálam, nem annyira kedves, (hizelgő) eddig 3x találkoztunk a közös bulik alkalmával, közel lakik.Bulin volt simogatás de több nem!
A másik fiúval eddig 1x találkoztam egy buli alkalmával (közös ismerős útján) de ennek majdnem 1 éve. Aztán 1 hónapja újra elkezdtünk beszélni msn-n, nagyon aranyos, velem egykorú és olyanokat ír msn-n ami tényleg jól esik (rem lányok tudjátok h pontosan miről is beszééek:P) de sajnos messze lakik. Bár sztem ő az a fiú aki képes lenne leutazni hozzám amikor szeretném:)
Egyiket sem szeretném megbántani, de nehéz a döntés, az első sráccal meg barátaival szoktunk eljárni bulizni, így nem szeretném ha esetleg egy döntés miatt vége lenne a barátságnak:S
Légyszi segítsetek:)
17/L
a második srácnál max annyi a bökkenő h 1 éve láttam előszőr és utoljára így nem pntosan emlékszem rá:) de nem szeretném őt azzal megbántani h találkozok vele és utána még se lesz belőle semmi:S
bocsi h kicsit zavaros, csak eddig nem voltak ilyen ügyeim:)
köszi h írtatok:)
kedves előző teljesen igazad van csak azért mégis kíváncsi vagyok :) de igazad van h ebben én kell döntsek, de jó meghallgatni pár véleményt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!