Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha nem öltözök ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem öltözök ki a barátom előtt csinosan?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: 2 és fél éve vagyunk együtt, de kb. eddig csak nála voltunk(hozzám nem jöhet bizonyos okok miatt nyárig, máshova meg nem szeret eljárni).

Amikor átmegyek hozzá, kb. csak az ágyon fetrengünk, vagy verekszünk, vagy ilyenek.

Egy csomó csinos ruhám van amit szeretne rajtam látni(pl feszülős szoknya, egyberuhák), de ha hozzá megyek ezeket nem veszem fel, mert a sok fetrengéstől meg verekedéstől kitágulnak meg elszakadhatnak. Múltkor az egyik kedvenc szoknyámba voltam, ami feszül, és mondtam is a barátomnak, hogy óvatosan, ennek ellenére egy kicsit szerintem tágult a szoknya mostmár.

Így ha átmegyek hozzá egy egyszerű ruhát veszek fel. Azt mondja mindenben szeret, ugyanakkor meg kissé kétejeim vannak....Mert a szép lányokat látom, hogy hogyan nézi meg. Jogos az aggodalmam vagy ez tényleg nem számít?

2014. jún. 9. 09:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Régen nem ilyen volt, és valahogy reménykedem benne, hogy visszakapom azt a régi "énjét", aki adott magára.:)
2014. jún. 9. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem fogod..főleg hogy tenni sem akar érte.
2014. jún. 9. 10:31
 13/16 anonim ***** válasza:
De ha miattad nem változik, akkor mitől fog? Reménykedni lehet, de addig egy csomó idő eltelik. Valahogy motiválni kellene, vagy tényleg otthagyni.
2014. jún. 9. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy a kapcsolat az kapcsolat, és nem színjáték.

Ha valakit szeretünk, akkor nem csak kicsípve szeretjük. Sőt, nekem (meg még sok másik férfinak) bejön az, ha egy lány laza és természetes.

2014. jún. 9. 12:02
 15/16 Beviz Elek ***** válasza:

Én akkor is szexinek làtom a baràtnömet ha trèning van rajta, de ne legyen e az àltalános.

Kocsitakarítàshoz, melóhoz, heverészni a fübe, este inni a teraszon valamit oké, de ne legyen így mindig.

2014. jún. 9. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Biztos lenne olyan módszer amivel rá tudod venni, hogy kimozduljon veled, csak olyan okot kell rá adnod, amiért szívesen megtenné. De ha semmiképp sem akar kimenni, akkor jobb lenne megkérdezni tőle konkrétan, hogy mi a rákért nem hajlandó kitenni a lábát. Ez nem ok rá, hogy szakíts vele, de egy idő után igenis zavarni fog ha tényleg nem változtat ezen.
2014. jún. 9. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!