Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem öltözök ki a barátom előtt csinosan?
A helyzet a következő: 2 és fél éve vagyunk együtt, de kb. eddig csak nála voltunk(hozzám nem jöhet bizonyos okok miatt nyárig, máshova meg nem szeret eljárni).
Amikor átmegyek hozzá, kb. csak az ágyon fetrengünk, vagy verekszünk, vagy ilyenek.
Egy csomó csinos ruhám van amit szeretne rajtam látni(pl feszülős szoknya, egyberuhák), de ha hozzá megyek ezeket nem veszem fel, mert a sok fetrengéstől meg verekedéstől kitágulnak meg elszakadhatnak. Múltkor az egyik kedvenc szoknyámba voltam, ami feszül, és mondtam is a barátomnak, hogy óvatosan, ennek ellenére egy kicsit szerintem tágult a szoknya mostmár.
Így ha átmegyek hozzá egy egyszerű ruhát veszek fel. Azt mondja mindenben szeret, ugyanakkor meg kissé kétejeim vannak....Mert a szép lányokat látom, hogy hogyan nézi meg. Jogos az aggodalmam vagy ez tényleg nem számít?
Először is, az csak 1 ruha, ami idővel úgyis tönkremegy, kinövöd, stb, ergo semmi értelme csak emiatt nem úgy öltözködnöd ahogy szeretnél. Lesz helyette úgyis másik.
Másodszor, ha szeretnél tetszeni a barátodnak, akkor öltözz úgy, ahogy szerinted tetszenél a barátodnak, mivel nagyon sokan ott rontják el a dolgot, hogy ha már együtt vannak valakivel 1 ideje akkor már nem kell szépen kiöltözni, mert nem kell meghódítani a másikat, és ez egy igen nagy hiba, a barátodnak hiányozni fog, hogy már nem vagy olyan "szép" mint amikor megismert és ez igenis zavaró. Igenis meg kell hódítani a másikat minden egyes nap minden egyes héten, mert így lehet fenntartani 1 normális kapcsolatot, ha folyamatosan törekszel rá, hogy folyamatosan vonzó legyél a másiknak. (ezt persze oda-vissza értem, neki se szabad leereszteni és szakadt ruhákban és alsógatyában lófrálni előtted)
Köszönöm a válaszodat!
Amikor néhanapján elvitt sétálni, vagy plázába, moziba, akkor mindig kicsíptem magam, de az kb. 3 havonta vagy félévente egyszer van.
Sajnos hiába mondanám neki, közölné, hogy ne. Nagyon bent ülős típus. Én meg szeretek adni magamra, de így nem tudok, mert a szép ruháimat tényleg nem erre szánom.:(
Köszönöm!
2. válaszoló én ezzel teljes mértékben egyet értek.
CSak ezek nem oylan ruhák. Mármint, úgy értem, hogy ezeknek egy nap is végzetes lehet ha fetrengek bennük. :D
Volt már ilyen baleset, csak az épp a nyakláncommal, beakadt verekedés közbe, és elszakadt.
Amit lehet és amit felmerek áldozni hogy talán bírja egy ideig azt megteszem, de azt is hozzá kell tennem, hogy nincs sok ruhám.
Hát az oda-vissza sajnos nem érvényes, Ő közölte az anyja előtt, hogy pl. a hajmosásra csak az első három hónapban kell odafigyelni, webcamerán mutogatja, hogy milyen nagyok a körmei, mert elfelejtette levágni...szóval az Ő részéről ez nincs, sajnos.
De akkor igyekszem odafigyelni. :)
Nem is értem hogy bírsz vele együtt lenni. És most nem arról beszélek, hogy elfelejtette levágni a körmét, hanem egész nap bent ültök.
Mi majdnem minden nap kimozdulunk, legalább sétálni egyet, ha mégsem, akkor az azért van, mert tanulunk mindketten, vagy egyikőnk lesérült/beteg.
Néha rángasd ki a lakásból egy fagyira vagy valahova sétálni.
Ha úgy állsz anyagilag, akkor beszerezhetsz olyan rucit aki csinos, de bírja is a strapát.
Nyaklánc stb... igen, az ilyen játékoknál szeret elszakadozni, jártam én is így de nem fogom emiatt levenni.
Azt mondanám hogy csinosabban rohangálj át, de ha a baràtod ilyen igénytelen, akkor ott kellene hagyni és mást keresni.
A körmöm sosem hosszú, a hajam sem (csajom fodrász), minden zuhanyzàsnál hajat mosok mert rövid és hamar megszárad.
Ö csak a borotválkozás miatt piszkál. Azt szereti ha babapopsi sima az arcom, én pedig azt szeretem ha van egy kis borosta.
Köszönöm a válaszaitokat!
Én sem bírom a bent ülést, de sose jön velem sehova. De nemcsak velem nem, SENKIVEL sem. Volt, hogy az Anyukája felajánlotta, menjünk valahova, és közölte, hogy nem, én meg megmondtam, hogy nekem meg igenis van kedvem.
Ezeket én is igénytelenségnek tartom, de őt nem is érdekli.
A borosta kérdés más, szerintem az nem igénytelenség :D
De a zsíros haj, a hosszú köröm....ha egyszer-egyszer előfordul mert pl. beteg azzal NINCS baj.
Akkor miért vagy vele? Biztos szereted....
Az ilyen embert nem lehet szeretni..kétlem, hogy boldoggá tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!