Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik csinosan és változatosan öltözködnek, ti is elvárjátok azt, hogy a pasitok is úgy öltözködjön?

Figyelt kérdés
Nem arra akarok kilyukadni, hogy nem öltözök igényesen csak kicsi a ruhatáram, és az a lány aki nagyon tetszik neki sok ruhája van, de mellé természetesen néz ki nincs rajta 1kg smink, és rendesebb lánnyal még életemben nem találkoztam az elmúlt 20 évemben.
2013. febr. 6. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond ha nem vagy divatmajom. Én sem vagyok az. 19/F
2013. febr. 6. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát engem felidegesít, ha egy pasinak sok ruhája van, és egyfolytába válogat, hogy jajj, most mit vegyel fel. Nekem sok ruhám van, de én nő vagyok...
2013. febr. 6. 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Az expasim folyton nézegette magát a tükörben és több ruhája volt, mint nekem! Fúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!! Utálom az ilyeneket!!!!!!!!!!!!!!
2013. febr. 6. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Ne legyél szakadt, legyen mindig tiszta a ruhád. Ennyi a lényeg!
2013. febr. 6. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyre több nagypapás,igénytelen korombéli férfit látok. Egyszerűen stílustalan mindeni.És ez nem pénzfüggő. Véleményem szerint bőven elég lenne egy normális fazonú,jó méretű sötét farmer és egy normális póló,normális cipővel. Ilyen egyszerű....

Nem kell nagy ruhatár.2 farmer,pár póló és kész.A cipő sokat számít,ez van.

2013. febr. 6. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a lány?
2013. febr. 6. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó sok pulsz pontot kap, ha van stílusa, mert én nagyon ruhamániás vagyok. De ha nincs, az sem negatívum, nem kizáró ok. Csak azért ilyen szandál-zokni kombós lehetőleg ne legyen.
2013. febr. 6. 22:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor úgy látszik feleslegesen aggódtam emiatt, hát nincs nagyon stílusom, de nem járok szakadt koszos ruhákba. 22 éves a lány, nem hajtok rá mert van több éves párkapcsolata. Az ideált találtam meg benne, és szeretnék egy hasonló kinézetű viselkedésű lányt találni, mert csak akkor lehetek igazán boldog.
2013. febr. 7. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem hogy hány éves a lány, mert tiniknél talán van némi jelentősége.

Másrészt meg tetszik nekem egy fiú és valamiért a kérdésedből rá asszociáltam:) aztán amikor írtad h 22 éves... Én is annyi vagyok a fiú meg nemsokára 20 lesz:) de én nem élek párkapcsolatban, szóval sajna nem te vagy az én kiszemeltem:(

2013. febr. 7. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!