Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, a férfiak, vagy a nők miatt öltözködnek szexisen, választékosan?
Nem tudom, de a KÉRDÉSEDBEN az ELSŐ VESSZŐ teljesen felesleges, sőt mi több: Helytelenül van ott.
Szerintem rivalizálás felső fokon.
Nem tudom, más nők miért.
Én sem a nők, sem a férfiak kedvéért nem öltözöm, kizárólag a magamért. A nők csodálatára nem pályázok, főleg a mai ribanckinézetű nőideál mellett, mert olyan nem akarok lenni. Épp ezért felülmúlni sem akarom őket.
A férfiak kegyére meg sose ruhákkal pályáztam.
Lényegében azért öltözködöm, mert
1. kényelmes ruhákban jól érzem magam
2. saját belső jóérzést okoz, ha rendezett megjelenéssel, csinosan telik a nap. És ez akkor is így van, ha egész nap itthon vagyok és ki se lépek az utcára, tehát biztosan nem az idegenek csodálatára pályázok ilyenkor. :)
Én magam miatt, engem feldob, ha csinos ruhába bújhatok:-) Ez a kisugárzásomnak is jót tesz.
Nem értem, miért kellene folyton mások kedvéért kiöltözni...Akkor már odavan az egésznek a "varázsa".
Kicsit olyan ez, mint a kötelező olvasmányok. Ha muszáj, akkor már nincs is kedvem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!