Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-28 éves férfiak! Te hogyan reagálnál, ha megtudnád, hogy egy 16 éves lány szerelmes beléd/kapcsolatot szeretne veled?
Tegyük fel, hogy kedveled, de soha nem gondoltál arra, hogy esetleg bármi is lehetne köztetek. És a lány nem egy hülye tucatpi.csa, hanem van egyedi stílusa, kedves, vicces, és az arca is szép, és a viselkedése is érettebb mint a korabelieké. És teljesen tapasztatatlan.
A nagy korkülönbség ellenére belemennétek a kapcsolatba?
16/L
Nem.
Egyébként volt ilyen esetem több is.
Most idősebb vagyok de pontosan abban a korban volt hasonló esetem.
van egyedi stílusa - na persze...
a viselkedése is érettebb mint a korabelieké - miert hiszi minden tini h o erettebb? ugyanolyan hulye min a tobbi
es nem , nem akarok gyereket nevelni
nincs olyan hogy tegyuk fel
es meg 1x, nem akarok gyereket nevelni
A kor számomra nem akadály, hiszen egy 16 éves lány még gondolkozhat érettebben no meg ha tetszik, akkor miért ne?
Viszont az már inkább gáz, ha nincs tapasztalata, akkor ugyanis én lennék neki az első, nekem pedig nincs türelmem ahhoz, hogy végigszenvedjem a párom folyamatos bénázásait (már elnézést, hogy így fogalmazok)...
sztem ha 26 leszek simán belemennék :D Bár lehet csak most gondolom ezt így
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!