Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-28 éves férfiak! Te hogyan reagálnál, ha megtudnád, hogy egy 16 éves lány szerelmes beléd/kapcsolatot szeretne veled?
Tegyük fel, hogy kedveled, de soha nem gondoltál arra, hogy esetleg bármi is lehetne köztetek. És a lány nem egy hülye tucatpi.csa, hanem van egyedi stílusa, kedves, vicces, és az arca is szép, és a viselkedése is érettebb mint a korabelieké. És teljesen tapasztatatlan.
A nagy korkülönbség ellenére belemennétek a kapcsolatba?
16/L
valószinűleg először csak kihasználnálak...
utána lehet megkedvelnélek és többet szeretnék egy alkalmi szextől :)
szerintem meg jó dolog "tanítani".
illetve én nem így nevezném, hanem úgy, hogy "közösen felfedezni dolgokat".
Ebben semmi rossz nincs. Legalábbis szerintem.
A testvérem 21 éves lesz és egy 16 éves lánnyal jár. Nagyon összeillenek, a lány gyönyörű, inteligens és érettebb a koránál(!!!!) Tehát.. szerintem nem hülyeség az,ha valaki azt mondja magáról,hogy érettebb. Lehet,hogy bizonyos téren tájékozottabb,vagy tapasztaltabb a korabeli lányoknál.
SEMMI CIKI NINCS EBBEN AZ EGÉSZBEN. Ha tényleg szeretsz valakit akkor nem állhat közétek semmi.. még a kor sem.
Jó,rendben..biztos,hogy néhány témában teljesen más a véleményed,mint egy 24-28 éves férfinak/fiúnak. De ez szerintem így természetes.
~ Én egy nálam 6 és fél évvel idősebb fiúba vagyok szerelmes.. Ésaztán? Ettől még nem dől össze a világ. Ő mást szeret és nagyon érett.. Nem tudok semmit tenni ezellen.. Talán csak barátok maradunk;)
szerintem sokan belemennének. Bár nagy a korkülönbség, de működhet a dolog, mert egy férfi jobban ráér a megállapodással. Azonban azt se felejtsd el, hogy egy felnőtt férfinak már teljesen természetes a szex és nem szeretne vele várni hosszú hónapokat, ezzel számolnod kell.
Ha viszont passzoltok egymáshoz, akkor miért ne?
Kivinnem szopatni vagy kefelni a focipalyahoz este kocsival.
Legalabbis eddig igy ment.
Én cejetnélek nagyon és hűséges lennék hozzád :D
23F
" És a lány nem egy hülye tucatpi.csa, hanem van egyedi stílusa, kedves, vicces, és az arca is szép, és a viselkedése is érettebb mint a korabelieké"
hogyne. mutass egy tinit, aki nem ezt hiszi magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!