Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 24-28 éves férfiak! Te hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24-28 éves férfiak! Te hogyan reagálnál, ha megtudnád, hogy egy 16 éves lány szerelmes beléd/kapcsolatot szeretne veled?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy kedveled, de soha nem gondoltál arra, hogy esetleg bármi is lehetne köztetek. És a lány nem egy hülye tucatpi.csa, hanem van egyedi stílusa, kedves, vicces, és az arca is szép, és a viselkedése is érettebb mint a korabelieké. És teljesen tapasztatatlan.

A nagy korkülönbség ellenére belemennétek a kapcsolatba?

16/L

2012. márc. 15. 18:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

valószinűleg először csak kihasználnálak...

utána lehet megkedvelnélek és többet szeretnék egy alkalmi szextől :)

2012. márc. 16. 01:23
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
3-mal ezelőtti kommentelő vagyok. Folyamatos bénázás alatt a tapasztalatlanságból adódó értetlen viselkedéseket értem. Pl. nem tudja, mit csináljon a farokkal, hogyan megy a szex, stb.
2012. márc. 16. 11:16
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg jó dolog "tanítani".

illetve én nem így nevezném, hanem úgy, hogy "közösen felfedezni dolgokat".

2012. márc. 17. 23:25
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Ebben semmi rossz nincs. Legalábbis szerintem.

A testvérem 21 éves lesz és egy 16 éves lánnyal jár. Nagyon összeillenek, a lány gyönyörű, inteligens és érettebb a koránál(!!!!) Tehát.. szerintem nem hülyeség az,ha valaki azt mondja magáról,hogy érettebb. Lehet,hogy bizonyos téren tájékozottabb,vagy tapasztaltabb a korabeli lányoknál.

SEMMI CIKI NINCS EBBEN AZ EGÉSZBEN. Ha tényleg szeretsz valakit akkor nem állhat közétek semmi.. még a kor sem.

Jó,rendben..biztos,hogy néhány témában teljesen más a véleményed,mint egy 24-28 éves férfinak/fiúnak. De ez szerintem így természetes.

~ Én egy nálam 6 és fél évvel idősebb fiúba vagyok szerelmes.. Ésaztán? Ettől még nem dől össze a világ. Ő mást szeret és nagyon érett.. Nem tudok semmit tenni ezellen.. Talán csak barátok maradunk;)

2012. márc. 20. 08:09
 15/21 anonim ***** válasza:

szerintem sokan belemennének. Bár nagy a korkülönbség, de működhet a dolog, mert egy férfi jobban ráér a megállapodással. Azonban azt se felejtsd el, hogy egy felnőtt férfinak már teljesen természetes a szex és nem szeretne vele várni hosszú hónapokat, ezzel számolnod kell.

Ha viszont passzoltok egymáshoz, akkor miért ne?

2012. márc. 22. 21:25
 16/21 anonim ***** válasza:
ha megfelelnel mint szemely akkor eggyertelmuen baratkoznek veled es a tobbi majd magatol alakulna.talalkoztam mar 16 eves lanyokkal akik nagyon megfeleltek, talalkoztam mar 45 eves nokkel akiknek meg lett volna mit tanuljanak, tapasztaljanak...
2012. márc. 22. 21:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Kivinnem szopatni vagy kefelni a focipalyahoz este kocsival.

Legalabbis eddig igy ment.

2012. márc. 22. 21:26
 18/21 A kérdező kommentje:
#16: Tudom, hogy az ilyen korú férfiaknak már teljesen természetes a szex, és én sem akarom sokáig húzni a dolgot. Ha szeretem miért ne? :)
2012. márc. 22. 21:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Én cejetnélek nagyon és hűséges lennék hozzád :D

23F

2012. márc. 22. 21:34
 20/21 anonim ***** válasza:

" És a lány nem egy hülye tucatpi.csa, hanem van egyedi stílusa, kedves, vicces, és az arca is szép, és a viselkedése is érettebb mint a korabelieké"

hogyne. mutass egy tinit, aki nem ezt hiszi magáról.

2012. márc. 23. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!