Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyik nap, sportosabban öltözök fel, vagy tök természetesen, semmi extra, másik nap meg csinosan (kis kopogós cipő, kissarkú meg tök csini ruha, karkötők, nyakláncok) akkor a barátom nem fogja azt gondolni, h össze-vissza vagyok?
Én a buliban amikor megismerkedtem a barátommal, kivágott, fűzős felsőt, miniszoknyát, csipkés necc-combfixet viseltem, bakanccsal persze (amolyan gótcsajszi vagyok :D:P), full smink, nagyon dögös voltam, de már akkor megmondtam Neki, hogy nem vagyok mindig ilyen, ez vagyok leginkább önmagam, az igaz, de nem fektetek mindig energiát abba, hogy így nézzek ki, mert nem ebből állok.
A másnapi randinkra sima fekete nadrágban, egyszerűbb, de azért csinos felsőben, alig-sminkkel mentem, mert úgy álltam hozzá, hogy ha tetszek neki, így is tetszek. Nem is tévedtem, véget nem érő beszélgetésbe bonyolodtunk a kedvenc íróinkról. :) Azóta is együtt vagyunk. Ha megyünk valahova, dögös vagyok, nem csak miatta, magam miatt is, de nem jövök zavarba, ha itthon úgy jön ki, hogy farmerban-pólóban, smink nélkül, épp megmosott vizes hajjal nyitok Neki ajtót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!