Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért élvezi, hogy kihasználha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezi, hogy kihasználhat, játszhat, megalázhat?

Figyelt kérdés
Van egy pasim akinek van még egy nője.Szeretem,de csak szórakozik velem.Otthagytam,nem is jelentkezik.Fáj,de nem is az elveszitése,hanem olyan átbaszottul érzem magam,kihasználva és megalázva.Ha a másik nő kell neki ám legyen.De attól miért volt jó neki szórakoznia velem?pl ki akartam dobni erre ő jobban össze akart jönni velem.kérdeztem akkor járunk?erre mondta nem,minden maradjon a régiben.Lehet elhagyom érted a nőt,aztán mégse...szórakozott az érzelmeimmel.Mire volt ez jó neki?Élvezte?Jól szórakozott?
2009. dec. 31. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe a helyzetbe TE mentél bele igazából,szóval...Jól tetted ,hogy kiszálltál,és itt rakd ki a pontot a történet végére.Ne a múlton rágódj,élj a jelenben.
2009. dec. 31. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ezaz máskor figyelj jobban kicsim,jobbat érdemelsz aki ne szívózik az érzelmeiddel.
2009. dec. 31. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálam is igy van,csak nálam dobta a nőjét..Szerintem ezek h.ülyék ha mondhatok ilyent,ne foglalkozz vele,biztos vagyok benne hogy te is egy jó nő vagy és sokmindenkinek kellenél még,aki tényleg szeret,és becsül is!!!!!!!!:-)
2009. dec. 31. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
szórakozott veled,mert hagytad magad
2009. dec. 31. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért mert ezek a pasik szadisták és ribancok is!

Te meg mazochista, mert azt élvezed, ha hülyét csinálnak belőled...

2009. dec. 31. 23:17
 6/6 A kérdező kommentje:
hülyére vett,de tanultam!a tanulopénzt az asztalra tettem immár én is!
2010. jan. 1. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!