Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjhez menjek ha 3 hete még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjhez menjek ha 3 hete még mással voltam?

Figyelt kérdés
párommal 7 éve vagyunk együtt, 5 hét múlva lesz az esküvőnk. Pár hete találkozgattam egy fiúval akivel minden történt, és érzem, hogy tudnám szeretni. A páromat (szégyellem) nem először csaltam meg.. sajnos. Nagyon szeretem a páromat, nagyon aranyos velem, imád, de nem tudok rá felnézni. Lehet hogy ez az idő miatt van, ellaposodott a dolog, nem tudom. Fogalmam sincs mit csináljak. Nagyon rossz abba belegondolni, hogy elveszítem, de azt is érzem, hogy ez így nem jó. A másik férfival nem lenne semmi, tudom, benne nem tudnék bízni, de úgy érzem, hogy már az is baj, hoyg egyáltalán van másik férfi.. :((
2014. máj. 27. 14:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Inkább ne menj férhez.mert te csak azt a biztos pontot szereted,amit nyújtani tud a leendőbelid!Szerintem.Az anyagi javak, igazán nem fognak soha boldog tejes életérzetet adni amellett akit nem magáért szeretsz.Hagyd 7 év után nem lessz így sem könnyü egymás nélkül,mert azért csak összeszoktatok de a sok hazugság ha kiderül.....?!

Szedd össze magad és lépj ki ebből a kényszeres kapcsolatodból mig nem késő!

2014. máj. 27. 15:36
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem így ne menj férjhez. Nem elítélendő, amit tettél, hiszen csak a vágyaid után mentél, de szólnod kellene a párodnak erről az egészről. Az is lehet, hogy meg fogja érteni, hogy neked még élned kell (esetleg egy nyitott házasság működhet). Abban biztos vagyok, hogy az esküvő számotokra korai abban az esetben, ha nem mondod el neki, és ő ezt nem érti meg.
2014. máj. 27. 17:29
 23/25 anonim ***** válasza:

igen. három hét múlva meg váljatok el...

(Az a baj hogy nagyon fiatal vagyok és nem éltem ki magam..

ez mekkora duma.... ez a "nem fogtam még elég brét" megfelelője?)

2014. máj. 27. 17:34
 24/25 anonim ***** válasza:
férfiként kellett volna kiírnod a kérdést, mindenki melléd állt volna
2014. máj. 27. 18:45
 25/25 anonim ***** válasza:

# 24/24

igen. a férfiak. mint ahogy most a nők mllé állnak....

2014. máj. 27. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!