Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez menjek ha 3 hete még mással voltam?
Figyelt kérdés
párommal 7 éve vagyunk együtt, 5 hét múlva lesz az esküvőnk. Pár hete találkozgattam egy fiúval akivel minden történt, és érzem, hogy tudnám szeretni. A páromat (szégyellem) nem először csaltam meg.. sajnos. Nagyon szeretem a páromat, nagyon aranyos velem, imád, de nem tudok rá felnézni. Lehet hogy ez az idő miatt van, ellaposodott a dolog, nem tudom. Fogalmam sincs mit csináljak. Nagyon rossz abba belegondolni, hogy elveszítem, de azt is érzem, hogy ez így nem jó. A másik férfival nem lenne semmi, tudom, benne nem tudnék bízni, de úgy érzem, hogy már az is baj, hoyg egyáltalán van másik férfi.. :((2014. máj. 27. 14:56
1/25 anonim válasza:
Ne menj férjhez,nem neked való még élj
2/25 anonim válasza:
mond el a párodnak, aztán szegyelld el magad hogy ilyen féreg dolgokat teszel!!!
3/25 anonim válasza:
Végig sem olvastam, de már tudom a választ... NEM LEHETSZ ENNYIRE GERINCTELEN!!! Lenne képed olyanhoz hozzá menni, akit nem 1x megcsaltál, ráadásul az esküvő előtt is mással járkálsz ki??? Az ilyenek mint te h nem tudják szégyelni magukat?! És még felmernek tenni egy ilyen kérdést amire egyértelmű a válasz...
5/25 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt érdemli a párod? Ő gondolom boldogan készül az esküvőtökre, te pedig sorozatosan csalod? Gusztustalan vagy. Ennyire megalázni egy férfit, aki el akar venni feleségül, már ne is haragudj......Ha egy csepp tisztelet is van benned a párod felé akkor elé állsz és elmondod neki ami történt, megérdemli hogy tudja kivel kötné össze az életét. Ennek a házasságnak így semmi értelme nem lenne, szakíts vele és éld ki magad, mert az a férfi nem érdemel meg téged.......szembeköpném magam, ha ezek után még azon gondolkodnék hogy hozzá menjek-e.....
6/25 anonim válasza:
Gyorsan fújd le az esküvőt! Én mikor férjhez mentem más férfirará se akartam nézni! Most leszünk 10 éves házasok, előtte 4 évig voltunk együtt! 14 éve se és most se kéne más, max ha nagyon bejön a srác, egy kis flört, ennyi! Talán egy szimpla dugás még beleférne, de érzelmileg senki se érne föl vele!
7/25 A kérdező kommentje:
Szeretem őt nagyon, csak nem úgy mint férfit.. Félek őt elveszíteni, nagyon régóta biztos pont az életemben, és az eddigi három megcsalásért nagyon szégyellem magam, de vannak dolgok amiket nem tudunk megoldani, javítani, és bizony vannak..
2014. máj. 27. 15:03
8/25 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire gerinctelen? Hogy vagy képes a szemébe nézni? Hogy mered elfogadni tőle a szeretlek szót? Kész arra, hogy hozzád kösse az életét,amiből csak egy van, hozzád, aki szarrá csalja. Görény, undorító féreg vagy. Képes lennél tönkre tenni egy férfi életét? Az egész életét hazugságra építeni, hazudni neki az élete hátralévő részének minden percében?
10/25 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon fiatal vagyok és nem éltem ki magam.. Ha öt év múlva lenne ez az esküvő, én lennék a legboldogabb. Tudom hogy mellette leélhetném az életem. De jelen pillanatban még azt érzem hogy szeretnék másokkal is lenni.
2014. máj. 27. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!