Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam (aug 2) nőgyógyásznál. Szeptember 14-én megyek férjhez. Tegnap lett hétfőn (július 3o) lett vége a menzeszemnek. Milligest-et írtak fel. Mikor kell kezdenem a szedését? Mikor fog megjönni legközelebb?
pontosan 2 hét múlva -.-
Úgy nem gondolod komolyan, hogy mi gép mögül tudjuk hány napos a periódusod, hány napig véreztél, pontosan mikor kezdtél el júli végén menstruálni, és hogy a nőgyógyász neked a fogamzásgátlóról mit mondott -.-
Amúgy meg van használati utasítás, amit Beteg tájékoztatónak hívnak -.-
Köszönjük, hogy eldicsekedtél, hogy férjhez mész. Bár szerintem senki sem volt erre kíváncsi.
Menzesz 1. napján kell kezdened, kb 2,5-3 hét múlva fog megjönni, ha 28 napos a ciklusod.
"Tegnap lett hétfőn (július 3o) lett vége a menzeszemnek."
Kedd volt júli 30....
Köszönjük, Emese. Csupa releváns infó. Az esküvőd senkit nem érdekel, a ciklusodat meg nem ismerem.Te tudod, mikor jön meg legközelebb, én azt honnan az istenből számoljam ki? Ideális esetben valamikor aug. 20. után.
A betegtájékoztató nem dísznek van, ha még nem váltottad volna ki, google a barátod. A legtöbb gyógyszert a mensi első napján kell elkezdeni. Ja és akármit is ír, az első hónapban kell mellette gumi, mert nem kizárt, hogy nem hat teljesen.
Bár én a helyedben várnék még egy hónapot, ugyanis az első 1-2 levél mellett gyakori, hogy végig vagy csak úgy random vérzik az ember, az meg elég ciki lenne a nászéjszakán pl.
Feltételezem h azért írta, h mikor megy férjhez, mert nem akarná h akkor jöjjön meg a mensije. Ne bántsátok már ezért!
Amúgy a gyógyszerhez nem tudok hozzászólni, nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!