Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete kezdtem el fogamzásgátlót szedni. Nemsokára elfogy a 21 szem, és utána következik a 7 gyógyszermentes nap, amikor meg kéne jönnie a vérzésnek. Ez hányadik napon szokott megjönni?
és ha úgy jön meg, hogy még tartani fog a vérzés, de már újra be kell venni a gyógyszert (8. napon), utána attól el is múlik majd?
nyaralás miatt lenne fontos, hogy kb. hány napos menstruációra számíthatok majd. nem merem így első körben egyben szedni a két levelet, mert írja a tájékoztató, hogy ezzel lehet késleltetni/eltolni. csak félek, hogy ezzel bekavarnék nagyon a hormonrendszerembe, és köztes vérzésem lenne, vagy hasonló.
vannak ezzel kapcsolatban tapasztalataitok? (lindynette 20at szedek)
22L
Általában 3-4. nap ,de ez mindenkinél más igazából. Azt, hogy elmúlik -e a vérzés, ha beveszed a gyógyszert, azt nem tudom., de alapból jóval kevesebb lesz a vérzés mennyisége a gyógyszer miatt. Nekem pl. elég erős volt mindig, most meg alig van valami, nyugodtan el tudok menni bárhova.
Szerintem szedd rendesen, a szünetet betartva így 1. körben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!