Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha vettem be 72 órás tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vettem be 72 órás tablettát utána mikor kell megjönni-e?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Hozzád a nyelvtantanárnak kéne inkább megjönnie (és semmiképpen nem megjönni-e), de lehet útközben balesetet szenvedett, így sose tanulsz meg írni.
2010. ápr. 28. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:

attól függ melyiketr vetted be sztem, mert nekem szombaton kellett bevennem...escapellet...és azóta semmi, kicsit fájt a mellem de semmi..a másiknál nem tudom h van.

amugy az escapelle tájkozatatója azt irja a menzi rendes időbe jön meg, max egy kicsit később vagy előbb.

2010. ápr. 28. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
gyakorlatilag ugyanugy megjöhet,nekem egy nappal késöbb.nem volna szabad hetegik késnie!!!
2010. ápr. 28. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Elméletileg ugyanakkor mint amikor megkéne,de ez felborítja a hormonháztartásod és késhet.(meg elöbb ismegjöhet) Nekem 1,5 hetet késett azthiszem
2010. ápr. 28. 17:17
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. ápr. 28. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!