Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha most fog megjönni a mensim,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most fog megjönni a mensim, és a tablettát szombat reggel vettem be utoljára, akkor amíg várok rá, addig szabad szeretkezni?

Figyelt kérdés
Mert nagyon kívánós vagyok,holnap ,vasárnap este lehet szeretkezni?kb kedden szokott megjönni..de ugye ilyenkor nem szedek tablettát,és nem tudom,hogy baj lehet e belőle???jövő hét vasárnap kell megint kezdeni a szedést..
2010. ápr. 24. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Természetesen szabad! Senki nem tiltja! Csak legfeljebb terhes leszel... de attól még szabad! :D
2010. ápr. 24. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Elvileg lehetetlen. A tabletta arra az idore is ki kell hogy fejtse a hatasat. En voltam igy parommal es nem estem teherbe... De hogyha meg biztosabb valaszt szeretnel kapni, akkor fel is hivhatsz egy dokit. Biztos nem esz meg erte ;)
2010. ápr. 24. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
A tabletta a 7 napos szünetben is véd! Szexeljetek nyugodtan! (De nem értem miért szedsz tablettát, ha nem vagy tisztában a használatával/működésével:()
2010. ápr. 24. 23:27
 4/10 A kérdező kommentje:

hát hogy ne legyek terhes,azééé ! :D

amúgy nemrég kezdtem,azért nem tudom..pedig olvastam a tájékoztatót,de lehet elkerülte a figyelmemet..

köszönöm szépen!

2010. ápr. 24. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Mit jelent az,hogy nemrég kezdted? Ez az első hónap,hogy szeded?Azért kérdezem,mert kb.1 hónapot a 7 napos szünetet is beleszámolva célszerű várni,utána már biztosan hat.Ezt a dokim mondta,annak ellenére,hogy a tabi tájékoztatában azt írták,hogy első nap után már véd,ha mensi első napján veszed be,a dokim arra kért ne kockáztassak,1 hónapot várjak.

Ha már nem az első hónapban vagy,akkor pedig nincs okod izgulni.Ha mindennap bevetted 21 napon keresztül a tabit,akkor a 7 napos szünetben is véd,azért van,hogy soha ne kelljen más védekezést is használni,persze ehhez ésszel kell szedni a tabit és precízen.

2010. ápr. 24. 23:45
 6/10 A kérdező kommentje:
nem,ez a negyedik hónapom,de ebben a mostani hónapban egyetlen tablettát kihagytam,úgy,hogy másnap jutott eszembe,mikor néztem a levelet,hogy basszus ott a tegnapi..a szexuális életünk most nem annyira intenzív,szal mióta kimaradt az a szem,kb két hete,nem szeretkeztünk,és rendesen beszedtem a többit..
2010. ápr. 24. 23:53
 7/10 A kérdező kommentje:
akkor ma este jöhet,aminek jönnie kell????Előző kommentemet olvassátok el..
2010. ápr. 25. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Olvasd végig egy kicsit figyelmesebben mégegyszer a tájékoztatót... a tabletta a 7 napos szünetben is véd, ha rendesen szeded, akkor mindig.
2010. ápr. 25. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
A tabletta a 7 napos szünetben is véd. A szem kihagyással kapcsolatban pedig olvasd el a betegtájékoztatót. elvileg ha a második héten maradt ki, akkor nem lesz baj, ha az elsőn vagy az utolsón, akkor kövesd a betegtájékoztatót, mert elvileg akkor még a terhességnek is van esélye.
2010. ápr. 26. 09:10
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi,akkor nem lesz gáz..
2010. ápr. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!