Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet ahogy a mostani hétvégét is a barátomnál akarom tölteni péntektől vasárnapig.De itthon úgy tudják a barátnőimmel bulizok péntek szombat..de hazamegyek mindig reggel. Van valami jó ötletetek?
szerintem jobb lenne az egyenes beszéd a szüleiddel...vagy ennyire tartasz tőlük...talán nem is tudják hogy pasid van?
amugy hány éves vagy elég kevés az infó...bár tökmindegy a lényeg hogy minek hazudozol a szülők nem hülyék előbb utóbb ugyis rájönnek
szerintem jobb az egyenes beszéd........!!!!!!
Istent az égből.:D:D
Legyél őszinte mert ha 1 véletlen folytán be csúszna 1 gyerek azt h magyarázod ki.?:D
Ne hazudozz, mert ha egyszer rájönnek évekig nem mehetsz el otthonról 2 órahosszánál hosszabb időre. Amit meg is tudok érteni
25/f
Ha félsz elmondani a szülőknek, megértem, én is féltem. Végül minden (óriási meglepetésre) jól sült el. Elmondtam és mikor 1,5 hónap után (távkapcsolatban élünk) meghívott magukhoz (szülői bemutatás + ottalvásos hétvége) közösen kérdeztük meg (én élőbe ő msn-en) h mehetek-e. Furi volt így megkérdezni, de rövid megbeszélés után belementek, feltétellel , h külön szobában alszunk ( mellékesen 18évesek vagyunk mind2en). Ebből nem lett semmi, mert bealudtunk és a héten véletlenül ( mikor kérdezték h hol fog Ő aludni - mert jön nálunk jövőhétvégére) elszóltam magam, h nem lett semmi a különalvásból , nem szóltak semmit, csak mosolyogtak egyet. Bármennyire is nehéz elmondani, én az őszinteségre esküszöm minden téren. Nem mondom , h részletes beszámolót kell tartani (azt azért én sem tenném) de el kell mondani az alapokat, szerintem. Szóval szerintem mondd el, mi a szitu. Nem kioktatásból írtam le mindezt, csak egy egyszerű vélemén
nyilvánítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!