Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromix fogamzásgátló tablettát szedek már lassan egy éve! Vasárnap szokott megjönni és mikor csütörtökön elkezdem a következő levelet akkor még van vérzésem, van mikor még szombaton is! Ez baj?
Figyelt kérdés
Ugye ettől ugyanúgy véd?2009. aug. 29. 20:07
1/8 anonim válasza:
Nem, nem baj. Én is ezt szedem. Védve vagy, de mindenesetre kérdezd meg az orvosod is. L/22
2/8 A kérdező kommentje:
Csak parázok egy kicsit,mert a barátommal pont a 14napon voltunk együtt és belémélvezett!Rendszeresen és pontosan szedem!Csak sok rosszat hallottam róla:(!
2009. aug. 29. 20:24
3/8 anonim válasza:
énis azt szedem! mi rosszat hallottál róla?:|
4/8 anonim válasza:
én dianét szedtem két hétig aminek ugye ugyanaz a hatóanyaga mint a cypromixnek és én egy hetet töltöttem kórházban miatta, koponya ct stb, mert elvesztettem a beszédkészségemet, nem jött ki értelmes szó a számon, olyan volt mint egy agyvérzés. azok a gyógyszerek amikben ciproteron-acetát van, nagyon veszélyesek, nem véletlenül van pl a skandináv országokban betiltva meg még számos helyen. a másik összetevője etinilösztradiol, ez rengeteg gyógyszerben van, abban is amit most szedek már egy éve és semmi bajom tőle. nekem a cypromixet le sem tudnák dugni a torkomon...
5/8 anonim válasza:
Csak akkor baj, ha téged zavar. Ha pl. tovább vérzel gyogyi mellett, mint nélküle, vagy pl erősebb a vérzés, mint előtte. Van aki gyogyi mellett 1 hétig is vérzik. Én akkor biztos kérnék másik gyógyszert. Amúgy az nem baj, ha az új levélig nem múlik el, de ettől függetlenül mindig el kell kezdeni az új levelet.
6/8 anonim válasza:
Az a legbiztosabb, ha a dokinál rákérdezel erre. Nekem is megvolt, mikor elkezdtem szedni a következő levelet. Bár nekem csak a szünet 6. napján jött meg. :) Mást szedtem, de nem volt semmi bajom, úgyhogy nem is kérdeztem meg a dokit.
7/8 anonim válasza:
2. válaszadó vagyok, 16éves lány, 3 hónapja szedem a cypromixet, eddig semmi problémám, bár az első kihagyásos vérzés késve érkezett de mostanra már normalizálódott, 3as válaszadó, nem lehet hogy ezért ami veled történt nem a gyógyszer okolható hanem valami plusz tényező váltotta ki? ez elég ijesztő
8/8 anonim válasza:
hát sajna veszélyes gyógyszer, ahogy olvastam, és nekem most pont magas a vérnyomásom foghúzás után
de ezt aí bogyót nem is írhatják fel simán fogamzásgátlás céljából, hacsak nem buta a doki
mert ezt csak hormonkezelés gyanánt betegeknek írhatják fel
benne is van tájékoztatóban, én is betegségre szedem, bár ugyanúgy véd mint a többi bogyó
hát ki tudja, talán úgy hat rám mint a kávé, fordítva, mert attól leesik a vérnyomásom, mivel értágító, de sokaknak nem úgy hat
ember függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!